XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sträcker Foot senor


Stretching är ett effektivt sätt att förbättra prestationsförmågan och allmän kondition. Regelbunden sträckning av Achilles senor i fötterna kan bidra till att minska smärta och skador efter konditionsträning och motion. För många människor, stretching är en del av deras vanliga träning rutin. Välj mellan flera Achilles stretch övningar för att stärka senor i fötterna.

Vägg Tendon Stretch

Stå ca 3 meters avstånd från en vägg. Placera ena foten mot väggen på ungefär samma höjd som ditt knä och tryck hälen mot väggen. Håll din stående fot pekar rakt mot väggen. Undvik att luta mot väggen. Håll fötterna i detta läge under några sekunder och sedan växla ben.

Squat Tendon Stretch

Sitta på huk stället för att sitta flera gånger varje dag. Enligt Health, detta sträcker naturligt akillessenor. Sitt i en fullständig huk med båda fötterna på jorden. Rising från en squat hjälper också träna lägre benmusklerna och förbättra balansen.

Arch Tendon Stretch

Skjuta bollen på foten platt mot golvet och höja hälen så långt som möjligt. Håll denna position i några sekunder och sedan upprepa övningen med din andra foten. Du kan också trycka bollen på foten mot en trappstegs eller vägg och hålla hälen och sulan på foten platt mot golvet.

soleus Stretch

Lean mot en bänkskiva med båda fötterna på golvet, parallellt med varandra. Böj knäna tills du är i en hukande ställning. Se till att hälarna är fortfarande på marken. Håll denna position i 10 sekunder och sedan räta upp. Upprepa 20 gånger för att utöva senor i fötterna.