XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gör jag vända tecken på benskörhet naturligt?


Osteoporos är en sjukdom som orsakar svaga, benskörhet. Det påverkar typiskt postmenopausala kvinnor --- särskilt vita eller asiatiska kvinnor med små ramar --- men ungefär en av åtta män över 50 kommer också att utveckla sjukdomen. Förlusten av benmassa i osteoporos är direkt relaterad till sjunkande kalciumreserver. Enligt Mayo Clinic, kan personer som har benskörhet tycker att enkla handlingar, som hosta eller böjd över, orsakar ben att bryta, i allmänhet i höften, ryggraden eller handled.

Instruktioner

1 Konsumera tillräckligt med kalcium i kosten för att förebygga och vända tecken på benskörhet - åtminstone 1000 mg per dag om du är under 50 år, och 1200 mg om du är äldre. Kalcium-rika livsmedel innehålla mejeriprodukter såsom låg fetthalt yoghurt, ost och mjölk, samt bönor och mörka bladgrönsaker. Också leta efter spannmål, bröd och saft som har berikats med mineral. Vitamin D hjälper kroppen att absorbera kalcium, men det är ofta svårt för vuxna att få nog av det, enligt Colorado State University Extension, som rekommenderar att äldre människor tar tillskott av upp till 1000 IE per dag av vitamin D3.

2 Motion kan öka benstyrkan och vända tecken på benskörhet naturligt. Viktbärande övningar - de som kräver kroppen att röra sig mot gravitationen - såsom promenader, dans eller skidåkning, förbättra den allmänna hälsan och stärka skelettet. Dessutom, styrketräning med vikter ökar benmassan. Medan någon övning är bra, bör du ställa in ett mål mål för fyra dagar i veckan på 30 minuter om dagen.

3 Sluta röka och undvika att dricka alkohol i överskott. De minskar blodtillförseln till ben och förbjuda benbildande celler från att utvecklas. Mayo Clinic föreslår att begränsa alkohol till två drinkar per dag.

Tips

  • Alternativa din träning för att förhindra tidig utbrändhet. Undvik att använda skonsamma maskiner som Ellipstränare; de inte förbättrar benhälsa så effektivt som viktbärande övningar.
  • Kontakta din läkare eller vårdgivare innan du ändrar din kost, ta kosttillskott eller starta ett träningsprogram.