XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Steg för en Post-Tornado katastrofplan


Tromber kan inträffa var som helst i USA, även om vissa områden är mer benägna än andra. Det är viktigt att skapa en efter tornado katastrofplan för att vara beredd bör katastrof strejk. Eftersom tromber uppstår oftast mellan klockan 15:00 och 21:00, är ​​det viktigt att ta hänsyn till vad som ska hända om en familj inte är hemma. Efter en genomgång av de specifika svar din stad eller område har att tornados kan hjälpa till att skräddarsy en efter tornado katastrofplan till en specifik plats.

Instruktioner

1 Bedöm din hälsa efter en tornado slår och se till att du inte skadas. Flytta bort från skadade byggnader. Rapportera eventuella trasiga el- och gasledningarna omedelbart och ta fotografier av skada försäkringsfordringar.

2 Om din familj är inte tillsammans, rör sig mot förutbestämd mötesplats. Ta med katastrof försörjnings kit om möjligt. Se till att ingen är skadad.

3 Ställ in lokala radiostationer och vänta på instruktioner. Det är troligt att ditt område kommer att sända information om skyddsrum och medicinsk hjälp. Om det behövs, fortsätt till dessa områden.

4 Assist någon som kan vara i behov. Tänk på äldre medborgare i ditt område. Använd inte telefonen om det är en nödsituation.

Tips

  • En katastrof försörjnings kit bör omfatta en ficklampa, batterier, förbandslåda och manuell, kreditkort och kontanter, tändstickor, kartor, bilnycklar, icke-hållbara livsmedel, kläder, filtar, vatten, en mattkniv, Hand Sanitizer, tvål, och allt annat du eller din familj kan behöva (till exempel reserv kontaktlinser, glasögon eller medicinering).