XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Snabb viktminskning soppa dieter

Det finns många drastiska faddieter som lovar att hjälpa dig att förlora upp till 10 pund. i en vecka genom att soppa till grund för din kost. Kål soppa diet och Sacred Heart Diet kan vara två av de mer kända planer, men andra vätskor endast för kost innehåller befälhavaren rengöra - även känd som lemonad diet - och Mayo Clinic eller grapefrukt diet. Helt saknar näring, kan dessa dieter göra mer skada än nytta i det långa loppet. Diskutera dieter med din läkare först.

sopp Diets

Soppa dieter, såsom kål soppa diet, tillåter endast soppan att konsumeras i sju dagar. Du kan äta så mycket soppa som du vill, men ingenting annat. Andra soppa dieter, såsom Sacred Heart Diet, medger soppa plus en viss kombination av livsmedel som ändras från dag till dag. En dag kanske du kan äta soppa och ytterligare grönsaker; en annan dag kan du äta bara soppa, bananer och skumma mjölk. Även om dessa dieter kan göra anspråk på viktminskning inträffar på grund av någon fettförbrännande enzym i kål eller speciell kombination av mat, det finns inga medicinska bevis för att backa upp detta påstående.

Viktminskning

Du kommer att gå ner i vikt efter en soppa diet, men bara för att dessa planer är mycket lågkaloridieter. Om du drastiskt minska kaloriintaget kommer du att gå ner i vikt, speciellt under den första veckan. Någon diet som begränsar totala kaloriintaget till 1000 kalorier per dag kommer att orsaka viktminskning. Tyvärr, på grund av den diuretiska naturen hos dessa flytande kost, en stor del av din viktminskning kommer att vara vatten vikt och kommer att vara lätt åter så snart du återuppta dina normala matvanor. Dessutom kan du uppleva lågt blodsocker och det är symptom - hunger, huvudvärk, trötthet, yrsel, ångest eller humörsvängningar.

Ämnesomsättning

Dessa modefluga kostvanor är inte säkert eller näringsmässigt ljud. De är för låg i kalorier och saknar viktiga näringsämnen inklusive protein, nyttiga fetter och fibrer. Mycket kalorifattig diet slå ofta genom att sakta din ämnesomsättning. National Institutes of Health rapporterar att kvinnor behöver minst 1200 kalorier och män behöver 1.500 kalorier varje dag för att upprätthålla metabolisk funktion. Saktar din ämnesomsättning så småningom kommer att stanna viktminskning och faktiskt göra det lättare att gå upp i vikt i framtiden. Eftersom dessa dieter är så låg i protein, kan din kropp omvandla muskelmassa, snarare än fett, till energi i avsaknad av lättillgängliga glukos. Att förlora muskelmassa kommer också långsam ämnesomsättning.

andra problem

En brist på näringsämnen kan äventyra immunförsvaret, så att du är öppen för sjukdom eller infektion. Även avsaknaden av fibern inte kommer att orsaka förstoppning medan du är på diet, eftersom kosten är mestadels flytande, när du bryter dieten, kan du bli förstoppad på den plötsliga ökningen av fiber i din kost som kommer från att äta riktig mat igen. Dessa dieter inte främja hälsosamma livsstilsförändringar som kan leda till en långsiktigt hållbar viktminskning.