XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man köper Signerade Hockey Tröjor


En signerad träningströja är ett större inköp som kräver en viss mängd forskning i förväg. Om du kommer att spendera hundratals dollar på en signerad bit av sportmemorabilia, bör du först veta exakt vad du får i köpet.

typer

Undertecknat hockeytröjor traditionellt finns i två former, standard jersey och spel slitna modell. Auktionssajter såsom eBay list hundratals signerade tröjor, med både standard och spel slitna exemplar. Om uppgifterna inte säga vilken typ av jersey är till försäljning, ska köparen be säljaren via e-post.

överväganden

Väg flera faktorer när man köper en signerad träningströja. Ett spel användas jersey bär mer värde i samlar världen än en vanlig tröja och kommer därför att kosta mer pengar. Kvaliteten på signaturen är också avgörande för en Jersey värde, med en djärv signatur i allmänhet mår bättre än en där bläcket bleknat.

Varning

Vara vaksamma när de köper signerade sporttröjor, med tanke på spridningen av falska autografer som finns. Utan ett äkthetsintyg eller någon annan bevis på att signaturen är giltig, du riskerar likvidation med en bluff. Insistera säljaren tillhandahåller dessa bevis innan de köper tröjan.