XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Coleman är ett framträdande namn i campingutrustning. Finns på alla typer av butiker, inklusive Wal-Mart och Dicks Sporting Goods, matlagning produkter brukar komma i en nonstick sort. Vägen grillen har en teflonbeläggning som hjälper till att förhindra fastnar när du grillar ut och ger en snabb och enkel rengöring. Men vad är det bästa sättet att rengöra grill? Hur får man bort en bränd eller intorkade bit mat eller marinad?

Instruktioner

Normal Rengöring Metod

1 Spraya grillen ordentligt med matlagning spray efter avlägsnande all mat.

2 Nära grill och låt sitta i fem minuter.

3 Blanda varmt tvålvatten i skålen.

4 Doppa svampen i vattnet och vrida ur över grillen.

5 Torka försiktigt i en upp nedåtgående rörelse för att avlägsna någon mat eller vätskor.

6 Låt svalna.

Caked-on mässar

7 Anslut grillen för att få det varmt.

8 Häll vatten över grillen där maten bränns på, stäng sedan grillen och låt sitta i fem minuter. Upprepa denna process två till fem gånger, beroende på svårighetsgraden av röran.

9 Följ steg 1 till 6 i den tidigare rengöringsmetod.

Tips

  • Dessa grillar är lättare att rengöra när de är varma, så börja städa rätt när du är klar matlagning ett livsmedel alternativ som inte har lämnat någon hård eller krispiga rest. Börja rengöring någon väg grill inom tio minuter efter intag av den sista posten från grillen.
  • Grillar bör vara varm när du börjar att rengöra dem, så var försiktig att inte bli bränd! Använd inte metallföremål för att försöka skrapa bort torkade livsmedel. Detta kommer att orsaka att Teflon att falla av och fördärva nonstick yta.