XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att äta efter 18:00


Äta efter 6:00 handlar om att inte hetsätning och göra dåliga kostvanor. Ofta hoppa över måltider tidigare på dagen, eller äta en lätt middag, kan lämna dig känslan särskilt hungrig en timme efter måltiden. Nyckeln till sunda matvanor efter 18:00 sticker med lågt kaloriinnehåll alternativ, och var noga med att undvika att äta av tristess.

Instruktioner

1 Identifiera hur din kost orsakar du känner dig hungrig i slutet av dagen. Är hunger du känner verkligen på grund av en kalori underskott i din kost, eller är det på grund av tristess. Identifiera vad som orsakar dig att känna sig hungrig efter den sista måltiden på dagen är det första steget att åter balansera ditt kaloriintag.

2 Ät inte kolhydrater - detta inkluderar socker - efter 18:00 eftersom det kan inverka negativt på din sömn, och vissa indikationer är sena snacking kan vara en bidragande orsak till fetmaepidemin. Färska frukter och grönsaker är en stor sent mellanmål som kan hjälpa dig att känna full, och undvika overindulging i kolhydrat lastat godis och dessert livsmedel.

3 Håll upptagen mellan middag och sömn. Äta av tristess är en dålig vana att komma in, och inte som du vill förstärka. När du känner dig manad att äta efter en period av inaktivitet, besluta att tillbringa lite tid att göra något du gillar, så om du fortfarande fylla hungrig, överväga ett hälsosamt mellanmål.

4 inte köpa snacks till att börja med. Vid inköpsbeslut, fråga dig själv om varje objekt du köper är något du skulle känna sig bekväma äta som tilltugg sent på kvällen, med din nya kost upplösning. Om svaret är nej, sätter tillbaka på hyllan.