XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Skjut en tom Anpassat


En patient kan lätt ferried från en plats till en annan i en rullstol. Rullstolar är konstruerade för enkel användning och kan hanteras med så lite ansträngning som en kundvagn eller skottkärra, även med vuxna i dem. En tom rullstolen är lätt att skjuta, och du har även ett extra alternativ om hur man navigerar korta sträckor, vilket sparar belastning på ryggen. Pushing en tom rullstol är också ett säkert sätt att bekanta dig med rullstolen så att när du har en patient ombord, kan du ge en jämnare gång.

Instruktioner

1 Lossa bromsarna, som på de flesta modeller kan hittas i närheten av armstödet. För avstånd bara några fötter eller gårdar, lämnar hjulbultar på plats och att lyfta upp rullstolen i handtagen så att bakhjulen är från marken. Detta kommer att rädda dig från att behöva böja sig, låsa och sedan låsa hjulen, som orsakar påfrestningar på baksidan. Detta kallas skottkärra metoden.

2 Ta tag i rullstolen i handtagen och driva det. Som med en bil, framhjulen vridas och ge vägledning. Om du lyfter rullstolen i skottkärra metoden, se till att framhjulen är i kontakt med marken och använda dem för att styra stolen framåt.

3 Stoppa rullstolen på sin nya plats. Tillämpa hjullåsen om du släppte dem. Detta förhindrar att rullstolen rullar iväg på svag sluttningar. Det gör också att komma in stolen lättare för patienter, som stolen förblir stadigt på plats.