XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Konsekvenser av att dricka för mycket öl

Ett glas öl ibland är inte troligt att skada din hälsa, men dricker för mycket kan orsaka kortsiktiga och långsiktiga konsekvenser. Att hålla ditt intag måttlig låter dig njuta av öl utan att sätta dig själv eller andra i fara. Om du känner att du har ett alkoholproblem och konsekvent dricker för mycket öl, kontakta din läkare som kan hjälpa dig att hitta hjälp.

drunkeness

Den mest uppenbara resultatet av att dricka för mycket öl är att du sannolikt kommer att bli full. När detta händer, är det mer sannolikt att göra dåligt omdöme samtal, är din vision och tal påverkas negativt, dina impulser långsam och du kan uppleva störd balans. Dessa frågor kan få dig att falla ner, ägna sig åt olagligt beteende eller ha oskyddat sex, som alla kan leda till skador, hälsa komplikationer och även fängelse.

Bilolyckor

Få bakom ratten i en bil efter några alltför många öl sätter dig och andra förare och passagerare på väg med risk för personskador eller dödsfall. Ta en åktur från någon annan som är också full medför samma faror. Varje minut en person är skadad i en rattfylleri olycka och varje år i genomsnitt 10,839 personer dör i en bilolycka där en av förarna var påverkad, rapporterar Mothers Against Drunk Driving. Om du har haft för många öl, ringa en taxi, en familjemedlem eller en vän som kan få dig hem på ett säkert sätt.

lever~~POS=TRUNC

Levern eliminerar toxiner, inklusive alkohol, från datorn. Intag av stora mängder öl under loppet av flera månader eller år kan skada levern, vilket gör det svårare för den att göra sitt jobb. Levercirros kan börja som fettlever, där fettdepåer i levern, men fortsätter att dricka kan göra problemet framsteg. Alkoholhepatit hänvisar till förstörelsen av leverceller med överdriven öl eller annan alkoholkonsumtion och kan uppkomma vid långvarig alkoholkonsumtion. När dina leverceller skadas, oavsett orsaken, regenererar levern i ett onormalt mönster och kan så småningom sluta fungera. Människor upplever leverskador i olika takt och vissa människor kan dricka mycket under en lång tid innan de märker ett problem, medan andra kommer att se symptom tidigare och med mindre ölkonsumtionen.

Baksmälla

Dricka för mycket alkohol, inklusive öl, kan resultera i en baksmälla nästa morgon. Tillståndet kan orsaka en mängd olika symptom, som varierar i svårighetsgrad. Bland dem är huvudvärk, kräkningar, trötthet, ljuskänslighet, yrsel, skakningar och koncentrationssvårigheter. De flesta baksmälla gå iväg på egen hand, men en del kan producera beslag, saktade andning, minskad kroppstemperatur eller medvetslöshet. Att ha en baksmälla kan också orsaka problem med ditt minne och perception, vilket kan orsaka problem på jobbet eller i skolan och kan även leda till en skada.