XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Magnesium Chloride Hälsofördelar Information


Magnesium är en av de viktigaste mineralerna i kroppen. Magnesiumklorid, säljs som ett komplement under varumärken såsom Slow-Mag och Chloromag, hjälper till att hålla magnesiumnivåer upp så att du kan dra full hälsoeffekterna av detta mineral.

Övergripande

Enligt National Institute of Health (NIH), är nödvändig för mer än 300 biokemiska reaktioner i kroppen magnesium. Det hjälper också kroppen att ta upp andra viktiga mineraler, såsom kalium och kalcium. Kort sagt, är det viktigt att det allmänna hälsotillståndet i kroppen.

kardiovaskulära

Magnesiumklorid är till nytta för kardiovaskulär hälsa. Det bidrar till att upprätthålla en jämn hjärtrytm och blodtryck och håller hypertoni (högt blodtryck) under kontroll.

Blodsocker

Magnesiumklorid kan hjälpa till att reglera nivåerna av socker i blodet. Denna funktion ger särskilt viktiga hälsofördelar för dem med diabetes.

Bone Health

Förutom kalcium och vitamin D, kan magnesiumklorid har hälsofördelar i kampen mot benskörhet. NIH föreslår att en brist på magnesium kan sätta några kvinnor hos risken för sjukdomen.

Brist

Om kroppen inte får tillräckligt med magnesium, genom matkällor och magnesiumklorid kosttillskott, kommer det inte att dra hälsofördelar av mineral, och symtom som illamående, trötthet, migrän, och onormal hjärtrytm kan uppstå.

överväganden

Magnesiumklorid tillskott kan inte vara till nytta för alla och kan möjligen orsaka allergiska reaktioner. Rådgör med din läkare om att ta tillägget, särskilt om du har njursjukdom, är gravid eller ammar.