XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Är det möjligt att bli av med finnar i 24 timmar?

Finnar dyker upp oavsett om du är 13 eller 35 - och sällan gör de försvinner över en natt. Oavsett hur hårt du försöker driva finne partiet bort, kommer det alltid att finnas några egensinniga pustler som inte vill lämna. Även om det tar mer än 24 timmar för att bli av med en finne, inte ditt ansikte inte att se ut som en krigszon under tiden. Få ansiktet på en strikt, acne-rengöring rutin, åkt ut bensoylperoxid, och täcka dessa fläckar med en bra concealer. På så sätt kan du oerhört påskynda finne-zappa process och dölja dessa små Zingers.

Steg 1

Kliva in i en varm dusch. Ångan kommer att öppna porerna, medföra några finnar på sin spets och mjukar upp huden.

Steg 2

Pumpa en dime -stora mängd ansiktstvätt på fingrarna. massera försiktigt tvätta runt hela ansiktet i 10 sekunder. Låt verka i en minut innan skölja rengöringsmedel med varmt vatten. Klappa ansiktet torrt när du kommer ut ur duschen.

steg 3

Häll lite toner på en bomullstuss. Dra kudden runt hela ansiktet, var noga med att helt täcka finne eller finnar du försöker bli av med. Välj en toner med salicylsyra eller glykolsyra, som kan exfoliera huden förutom att avlägsna överblivna spår av rengöringsmedel. Toner är också känt att prep huden så att akne-fighting medicin du ska använda har en bättre chans att tränga in i huden och läka finne natten.

steg 4

Håll utvinning verktyg över diskbänken och desinficera större loopas slutet genom att hälla tvättsprit över spetsen.

steg 5

Placera verktyget direkt ovanpå Whitehead så att hålet ställer upp med mitten av finne. Tryck ner ordentligt och försiktigt. Finne bör pop, lämnar talg, döda hudceller och bakterier som fångade inuti nu ut på ytan av huden. Om ett lätt tryck inte fungerar, inte tvinga finne pop; detta kan leda till ett ärr, ett hål eller irritation.

steg 6

Applicera mer toner till en ny dyna. Torka bort puss så att det inte infektera andra porer och leda till fler finnar.

steg 7

Pressa en liten bit av akne-fighting medlet på en bomullspinne. Även om detta kan vara 2,5-, 5- eller 10 procent rak bensoylperoxid, det finns andra produkter som har en kombination av bensoylperoxid, sulfer, salicylsyra, Galmeja och tea tree olja som är bra i snabbt bli av med finnar. Täcka hela området som är infekterad med finnar, eller helt enkelt spot-behandla en finne du är ute efter.

steg 8

Sov på en ren örngott. Du vill inte ha någon smuts, skräp eller överblivna smink röra ansiktet medan du sover.

varningar

 • Peroxid har ett blekmedel i den. Var noga med att inte röra dina kläder eller handdukar utan att först tvätta händerna noggrant. Se också till att någon aktuell medicin du tillämpas är torr innan du använder din kudde.
 • Acne-fighting produkter kan vara mycket torkning för huden. Uppföljning din hudvårdsrutin under de kommande dagarna med en oljefri fuktighetskräm som innehåller en inbyggd solskyddsmedel.

tips

 • Om finne är inflammerad efter utvinning, linda en isbit i en handduk och tillämpas på huden i en minut. Detta bidrar till att ta ner någon svullnad och även lindrar smärta.
 • Badda lite oljefri concealer på dina finnar på morgonen efter du tvättar och återfukta ansiktet. Målet är att dölja rodnad av inflammation, inte ta hänsyn till vad du täcker upp. En kvinna ska använda en concealer en nyans ljusare än sin grund; medan en man bör välja en som passar hans hudfärg.
 • Avstå från att röra ansiktet efter installation av plats behandling.

Saker du behöver

 • Acne-fighting rengöringsmedel
 • Handduk
 • toner
 • bomullsrondeller
 • Rengöringssprit
 • Ansikts utvinning verktyg
 • Bomullspinne
 • Bensoylperoxid eller akne-fighting topisk behandling