XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Den helande kraften i vitlök

I boken "helande kraft vitlök," Paul Bergner förklarar att det inte bara är vitlök en viktig komponent i köken i många länder, det har också använts medicinskt i tusentals år. Vitlök har använts för både förebyggande och terapeutiska skäl. Vitlök kan hittas i tillägg former liksom i ört och grönsaksavdelningen av någon affär. Även om det kan vara en del av en helhetssyn på hälsa, bör du kontakta din läkare innan naturläkemedel botemedel hemma.

Historia of Medicinal Vitlök

I artikeln "Vitlök: skarp Panacea" Christopher Hobbs rapporterar vitlök var och används fortfarande i de tre stora helande system Ayurveda, traditionell kinesisk medicin, och traditionell europeisk medicin. I "helande kraft vitlök," Paul Bergner säger vitlök användes historiskt för att förebygga böldpest, även känd som "Black Death" på grund av dess antibiotika och immunstimulerande effekter. I hans 1993 undersökning, Bergner identifierar vitlök som en av de bästa femtio örter som används av samtida örter i Nordamerika.

medicinska egenskaper

Författare Christopher Hobbs säger vitlök är en medlem av liljefamiljen av växter och är relaterad till lök och purjolök. Dessa växter innehåller aromatiska svavelbaserade föreningar, som bidrar till de positiva läkande effekter. Webbplats Miracle vitlök förklarar den helande kraften i vitlök beror på föreningen allicin, som anses vara den del av vitlök som hjälper till att bekämpa bakterier, virus, mögel och jäst.

potentiella fördelar

På sin hemsida Virtual Herbal föreslår Christopher Hobbs vitlök har läkande krafter för matsmältningen och luftvägsförhållanden. Hobbs förklarar att vitlök är antibiotika och antivirala egenskaper kan hjälpa behandla förkylningar och infektioner. I "helande kraft vitlök," Paul Bergner rapporterar vitlök har använts för att sänka kolesterolnivåerna och behandla kardiovaskulära problem såsom högt blodtryck och stroke. Bergner förklarar också vitlök har ansetts vara en naturlig hjälp för att förebygga vissa cancerformer.

preparat

Allicin, den helande komponenten av vitlök bildas från enzymer, aliin och andra föreningar i vitlök när den hackas eller krossas. I "Encyclopedia of Natural Medicine," Michael Murray och Joseph pizzorno förklara allicin inaktiveras av värme och därmed föreslå äta vitlök rå för att uppleva dess verkliga helande kraft. Murray och pizzorno förklara att kommersiella preparat finns bland annat luktfri tillskott. De avslutar de bästa kommersiella produkter bör vara rik på vitlök föreningar, alliin och allicin.

försiktighetsåtgärder

Naturer Super Store varnar för att vitlök är en kraftfull blod tunnare och därför bör användas med försiktighet för alla som har en blödningssjukdom eller är på blodförtunnande medicin. Naturens Super Store rapporterar också biverkningar av att använda vitlök kan inkludera dålig andedräkt, kroppslukt, halsbränna, magbesvär och allergiska reaktioner.