XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hälsofördelar korall kalcium och Ingredienser


Korall kalcium är ett kosttillskott som består av kalciumkarbonat och spårmineraler, såsom magnesium. Enligt lag, kan korallrev inte skördas, så korall kalcium samlas in från revet bitar som har lossnat från huvudkroppen. Den största karakteristiska för denna mycket hyllade mineral är dess förmåga att ändra alkalinitet av vattenbaserade lösningar. Många hävdar att korall kalcium är ett universalmedel för en rad sjukdomar. Det definitivt kommer med en hög prislapp, eftersom det kostar betydligt mer än andra kalciumtillskott.

Historia

Robert Barefoot är huvud främjare av korall kalcium. Hans övertygelse är att alkaliniteten av korall kalcium kan bota 200 degenerativa sjukdomar som orsakas av kalciumbrist.

Fungera

En stor mängd av korall kalcium skördas från stränder från Okinawa, Japan. Eftersom Japan är hem för ett stort antal medborgare över åldern av 100, en del tror att dricka korallrika vattnet i Okinawa inte bara kommer att dra dem fysiskt, men kommer också att öka deras livslängd.

Bekämpar cancer och Heath sjukdom

Korall kalcium besitter stora mängder organiska och mineralämnen genom naturlig behandling, har alltså korall kalciumtillskott lanserats som ett alternativ behandling och även ett botemedel för flera hygienkrav, inklusive cancer och hjärtsjukdomar.

främjar Healiing

Korall kalcium är användbar för att hjälpa kroppen att läka sig själv, som sår och skadade vävnader tar längre tid att läka när det finns en brist på kalcium i kroppen.

Renar kroppsorgan

Korall kalcium hjälper till att bryta ner tungmetaller och gifter i kroppen. Detta gör den till en idealisk rengöra för tarmar, njurar och lever. Det hjälper också stärka immunförsvaret.

Ben och tänder hälsa

Adekvat kalciumintag är nödvändigt för att bygga starka ben och tänder. Korall kalcium levererar näringsämnen och mineraler som är tillräckliga för att förebygga benskörhet och andra skelettsjukdomar.

Varning

År 2003, debiteras Federal Trade Commission marknadsförare av flera korall kalciumtillskott med att göra falska påståenden om produkternas hälsofördelar. Undersökningar pågår om korall kalcium, och konsumenterna bör vara medvetna om att det finns mycket kontroverser om dess användning som ett kosttillskott.