XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lackering trägolv på en basketplan kan göras många gånger innan slipningen börjar bära ner i lederna i lamellerna. Detta är en värdefull fördel eftersom basketplaner tenderar att ta en hel del övergrepp, inte bara i spel och praxis, men även från andra verksamheter, liksom. Överdriven repor orsakar dessa golv blir tråkig. Du har några alternativ för lackering trägolv på en basketplan, men de flesta innebär kräver en professionell för att göra jobbet.

Instruktioner

1 Ladda sliptrumma med lämplig grovt sandpapper, enligt instruktionerna i manualen för sliptrumma märke och modell som du har.

2 Rada upp sliptrumma följer riktningen av träfibrerna och anslut slipmaskinen i ett uttag eller förlängningskabel.

3 Slår på sliptrumma och tillåta trumman att vila på golvet. Slipmaskinen kommer vända och gå framåt på egen hand. Allt du behöver göra är att styra det, att se till att du stannar rakt.

4 Lyft slip trumma upp när du når den motsatta änden. Vänd och gå tillbaka åt andra hållet, överlappande pass med minst 2 inches. Upprepa steg 3 och 4 tills du har slipat hela golvet.

5 Ladda din skiva slipmaskin med lämplig grovt sandpapper, återigen enligt tillverkarens instruktioner.

6 Sand områdena längs väggar och golv som trumslipmaskin inte kunde nå.

7 Upprepa ovanstående steg med medellång sandpapper.

8 Sopa hela golvet för att bli av slipdamm, att se till att din får längs väggarna samt.

9 Applicera fläcken på golvet med hjälp av trasor. Arbeta dig runt ytan på golvet i små 2-meters rutor.

10 Torka upp eventuellt överskott fläck efter att du har låtit det tränga in i träet för cirka 10 till 15 minuter. När du har gjort hela golvet på detta sätt, låta det torka i minst åtta timmar.

11 Applicera din sealer med en trasa på samma sätt som du använt fläcken. Du kommer att behöva tillämpa åtminstone två skikt av sealer, främst på grund av första lagret kommer delvis tränga in i trä med fläcken. Låt sealer torka minst två dagar innan golvet används.