XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Höga fotboll hastighet Borrar School Training


Fotboll kan vara en krävande sport, och så kan träna för det. Fotbollsspelare måste ha uthållighet att jogga en 90 minuters spel och styrka och kondition för ständiga spurter och överkropp strider med oppositionen spelare. På alla nivåer i spelet hastigheten är en viktig färdighet som kan separera elitspelare från genomsnittet sådana, och vinnande lag från förlorare. Acceleration, uthållighet och återhämtning är aspekter av fotboll hastighet som kan förbättras med praxis och fokus på form och teknik; totala potentialen hastighet förbättras med benstyrka Övningar som förbättrar muskelreaktion och kontraktion hastighet.

säsonger

Hastighet utbildning för fotboll kan ske året runt, men spelare kan dra nytta av att fokusera på olika typer av rutiner i olika årstider. De flesta elitspelare arbeta för att bygga ben muskler och förbättra den totala styrka under säsongen när de har tid och energi att göra det ordentligt. Tunga ben träning under säsongen kan vara fysiskt dränering och kan ta ifrån praktik och spelprestanda. Ben tenderar också att bulk upp efter gym träning, och det kan störa din steglängd och ta bort från din hastighet under säsongen. Många försäsongshastighets program fokuserar på intervallträning, som kan bygga hastighet och uthållighet samtidigt och få spelarna i spelform. Som säsongen fortskrider, tränare och utbildare kanske vill börja ägna mer uppmärksamhet åt teknik och form för att maximera styrka vinster som gjorts under lågsäsongen och bygga mot toppresta i efter säsongen.

Typer av borrar

Lågsäsong gym träning för förbättrad benstyrka inkluderar grundläggande knäböj och lunge borrar, quad pressar, kalv och hamstring lockar och häl hissar. Effektiva försäsongs borrar inkluderar alternativa start spurter där spelare börjar på knä eller genom att ligga på magen innan kallas sprint 30 meter. Över hastighet utbildning kan innebära att köra ner en svagt lutande backe och motstånd snabbhetsträning kan åstadkommas genom tävlar för korta avstånd upp kullar, eller genom förivrar mot kraften av ett motstånd band eller fallskärm. Steg borrar och hoppa steg är vanliga ordinarie säsong aktiviteter för hastighet underhåll och förbättring.

rutiner

En välplanerad utbildning rutin anpassar sig till idrottare förbättras prestanda och gradvis höjer standarden. Till exempel den första veckan i en hastighet träning rutin kan omfatta två dagar där du kör 3x30m spurter, 3x60m spurter och 3x90m spurter med 45 sekunders vila mellan seten, och en dag där du kör en 50-100m-150m-200m-150m- 100m-50m sprint pyramid med en vila förhållande av tre gånger den tid det tar att utföra varje sprint. Den andra veckan av detta program bör innefatta något ökad sprint avstånd för de två första sessionerna och minskad vilotider för sprinten pyramid, kanske minskar resten förhållandet till två gånger den tid det tar att utföra de spurter, till exempel.

Uppvärmningar

Hastighets borrar kan sätta en hel del påfrestningar på nedre delen av kroppen, och shin skenor och drog hamstrings är vanliga fotboll skador i samband med tävlar. Var noga med att köra en ordentlig uppvärmning innan hastighet träningsövningar. En halv mil jog följt av dynamisk och statisk stretching ska göra jobbet.

överväganden

Ålder och konkurrens nivå är viktiga faktorer för att välja fotboll hastighet borrar. Tävlar formuläret och teknik är förmodligen viktigare för elitspelare som spelar på hög konkurrens nivåer än för yngre spelare eller de ut att spela på fritiden. Tid åtagit sig att hastigheten utbildning övningar bör också åtföljas av investeringar i en idrottsman allmänna hälsa, inklusive rätt kost och sovvanor, och utbildning bör planeras för att låta kroppen tid att återhämta sig och tanka.