XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Utföra övningar på en elliptisk tränare kan öka din hjärthälsa, energi, humör och muskelstyrka. De är ett bra alternativ för människor som inte kan använda ett löpband eftersom de behöver skonsamma övningar för sina knän, klackar eller fotleder. Elliptisk tränare övningar ger också en hel del information till maskinens användare, med avläsningar och uppskattningar som brända kalorier och avstånd reste.

fördelar

Elliptisk tränare övningar gynna hjärtat på grund av sin hjärt natur. Arbetar ute på en elliptisk höjer hjärtfrekvensen. När detta är gjort i åtminstone 10 minuter åt gången, anpassar sig kroppen genom att öka antalet kapillärer i muskeln och göra hjärtat starkare. Med fler kapillärer innebär att kunna mer effektivt leverera näring till cellerna, vilket bidrar till ökad energinivåer. Övningar såsom elliptisk verksamhet bidra till att förbättra stämningen och minska symptom på depression genom att släppa en naturlig nöje kemikalie i blodet som sköljer över hjärnan. När motståndet ökar under elliptiska övningar, musklerna arbeta mot denna extra kraft och, med tiden, bli starkare.

Tidsram

Enligt American College of Sports Medicine, människor behöver 20 minuters kraftig motion eller 30 minuters måttlig fysisk aktivitet på de flesta, om inte alla, dagar i veckan. Dessa 20 till 30 minuter kan vara kumulativa hela dagen eller så kan de ske på en gång. Så länge som varje bout av elliptiska tränings varar i minst 10 minuter, kan sessioner kombineras varje dag för att träffa den rekommenderade tiden.

överväganden

Innan du börjar en elliptisk träningspass, måste en person se till att hon är väl hydrerad och bär rätt kläder. Elliptiska motion bör inte göras efter fasta. Uttorkning, överhettning och lågt blodsocker kan leda till skador när du använder utrustningen, eftersom användarna kan riskerar att svimning eller falla. Andra saker att tänka på innan du gör övningarna inkluderar kroppsvikt och ortopediska problem. Följ tillverkarens rekommendationer för maximal kroppsvikt innan du använder tränare, eftersom varje maskin är unik. Använda en elliptisk tränare kräver deltagaren att gå igenom ett komplett utbud av rörelse med hjälp av knän och fotleder. Om av någon anledning finns det en begränsning av rörelseomfång på grund av smärta eller stelhet, bör en användare söka råd från en läkare, sjukgymnast eller träningsfysiolog.

Fungera

Ellipstränaren kan användas för att engagera sig i en samtidig hjärt och motstånd träningspass. Hastigheten regleras av användaren av den elliptiska tränare. Högre hastighet kommer att framkalla större kardiovaskulära fördelar upp till en viss hjärtfrekvens intervall. En säker hjärtfrekvens intervall för att bo i för maximal nytta är omkring 70 till 80 procent av den beräknade maxpuls. Styrketräning övningar på elliptisk tränare kan manipuleras genom att justera nivån på motståndet med hjälp av kontrollerna maskin. Varje elliptisk tränare är annorlunda, men motstånd kan vanligen justeras med en knapp märkt "nivå" eller "motstånd". Skanna och testa funktionstangenterna på elliptiska tränare innan du börjar träningen.

Varning

Många Ellipstränare har förmågan att tala om för användaren hur många kalorier de bränner under sin träning. Det är viktigt att förstå två saker om denna läsning. Det första man måste veta är att detta är bara en uppskattning. För det andra, för denna uppskattning vara korrekt, måste användaren mata in sina personuppgifter. Om du hoppar över ingången på din ålder och vikt med hjälp av snabbstartsfunktionen, inte lita på den elliptiska tränare läsning att exakt säga hur många kalorier du har bränt.