XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder en 550R Recumbent Bike


Nyckeln till att skapa ett framgångsrikt träningsprogram är att hitta en bekväm och hållbar träning rutin medan övervaka dina resultat. Den 550R liggcykel från Keys Fitness är en låg slagmaskin med inbyggd pulsgivare och en LCD-skärm som visar träningsinformation såsom avstånd, hastighet och brända kalorier. Sitsen är justerbar med en full ryggstöd, och träningen datorn har en snabbvalsknappar för att enkelt ställa in din träningsprogram. Keys Fitness erbjuder ett utbud av träningsutrustning och maskiner, inklusive CardioMax liggcyklar såsom 550R och steppers såsom CardioMax 708S.

Instruktioner

1 Placera mitten och pekfingrar över pulsen vid halsen eller handleden. Räkna slag under 10 sekunder, och multiplicera den siffran med sex för att beräkna din vilopuls per minut. Skriv ner i loggen medföljer köpet av Key Fitness 550R.

2 Hitta din pulszon genom att kontrollera kondition schemat i bruksanvisningen. Titta på motsvarande träningstabellen för uppvärmning, motion och svalna gånger, tillsammans med pass per vecka.

3 Värm upp genom att utföra sträckor som anges i instruktionsboken, inklusive Toe Stretch, Hamstring Stretch och Inre lår Stretch. För den första veckan och andra veckor är din uppvärmningstiden fyra minuter.

4 Sitt på maskinen så att ryggen är mot sitsstödet och fötterna röra bekvämt pedalerna. Ta tag i styret på vardera sidan och pedal för att automatiskt slå på datorns bildskärm.

5 Tryck på en programknapp placerad under LCD-skärmen; dessa inkluderar "Manual", "Interval" och "platån." Tryck på uppåt- eller nedåtpilarna på den vänstra sidan av konsolen för att välja ett motstånd nivå från något till åtta. Tryck på uppåt- och nedåtknapparna på höger sida av konsolen för att välja träningstid, sedan trycka på knappen "Enter / Start".

6 Pedal med en ökande takt tills du når ditt mål hjärtfrekvens, som visas på den nedre högra hörnet på skärmen. För din första veckan, se till att du är inom 60 till 65 procent av din pulszon under åtta minuter. Följ din träning med en fem minuters svalna period.

7 Ta din vilopuls tio minuter efter träningspasset är över. Registrera detta i pulsloggen tillsammans med din pre-workout vilopuls att kartlägga dina framsteg.

Tips

  • Använd inte 550R Recumbent Bike utomhus eller i ett garage. Hålla den borta från vatten för att minska risken för elektriska stötar eller shorts.
  • Konsultera en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram om du har ett befintligt medicinskt tillstånd, eller är äldre än 35.