XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

HUMMINBIRD Fiskeset använder sonar vågor för att lokalisera fiskstim, undervattenshinder och bottnar bäckar, sjöar eller andra vattendrag. Djup, vattentemperatur, typ av sediment på vattnet botten och formen på området är alla tolkas som ett resultat av de studsande sonar vågor. Om du har en Humminbird som inte fungerar ordentligt kan du försöka följa några felsökningstips innan du skickar in den för reparation. Trots att företaget producerar många olika modeller, är felsökning konsekvent bland varje rad.

Instruktioner

1 Tryck och håll "Power" knappen i två sekunder. Vänta tills standardskärmen visas. Tryck in strömkablarna på baksidan av enheten om enheten inte slås på.

2 Gå till båtens DC batteri och kontrollera anslutningstrådar mellan Humminbird ekolod och batteriet. Kontrollera att röd kabel är ansluten till den röda terminalen och den svarta till den svarta.

3 Inspektera båtbatteriet och se till att det har en effekt på 10 volt. Humminbird ekolod är utformad för att dra bort en 10-voltskälla.

4 Tvätta batteripolerna med en cola och trasa. Cola-baserade läsk är sura och syran hjälper till att rengöra batterikorrosion. Åter HUMMINBIRD kablarna efter rengöring batteripolerna, om det finns korrosion närvarande.

5 Flytta ekolod givaren --- monterade enheten till botten av båten som avger sonar vågor --- till en plats långt bort från propellern och motorn. Kavitation --- luftbubblor och turbulens --- orsakas av motor propeller orsaka ekolod för att visa elektroniskt brus på rasbranter, negativt påverka enhetens prestanda.

6 Kontrollera givarkabeln så att den inte slet eller trasiga. Byt ut kabeln om integritet äventyras.