XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Little League Baseball Strategier

Coaching en Little League baseball team bär ansvar, inklusive spelare säkerhet, undervisning färdigheter i spelet och se spelare är nöjda. Medan syftet med spelet på ungdomsnivå lär också måste du använda strategi för att försöka vinna; framgång kommer att hjälpa spelare dra lärdom som du vill undervisa.

Ställa in battingbeställningen

Ett sätt att göra en uppställning i ungdomen baseball är att sätta huvuddelen av dina bästa hitters i den tredje genom sjunde fläckar i uppställning. Många tränare kommer att sätta lagets kämpar hitters i den första och andra och åttonde och nionde fläckar. Tanken är att om du kan få igenom de första två hitters i lineupen, har du en chans att sätta ihop ett rally för att du har fem starka hitters kommer upp bakom dem. Detta kan ge ditt team en chans att sätta ihop flera stora omgångar.

Vem är först?

När coaching spelare som är 10 år eller yngre, kanske du vill placera dina bästa defensiva spelare på stoppare, första bas, andra basen och mittfältet. Vill du ha en stoppare som kan skydda sig själv och fånga bollen pålitligt som korsar hem plattan. Den första baseman är involverad med varje mark bollen ur, och centerfältspelare har mest mark för att täcka i ytterfälten. När spelarna blir äldre, det bästa defensiva spelare i laget spelar vanligtvis shortstop, men i Little League Baseball, är det lättare att göra spelet från andra. Genom att sätta en av dina bästa defensiva spelare där, behöver du inte ge outs bort. Nästan varje boll bra-Fielding andra baseman får förvandlas till en ut.

Du behöver en närmare

När du sätter dina krukor på högen, behöver du dem alla för att komma igenom för dig. Inget lag har råd att ha en kanna promenad smet efter smet, eftersom det kan leda till en enorm rally. Men många tränare vill starta spelet genom att använda sin näst bästa kanna för de två första omgångarna och deras bästa kannan för de två sista. Däremellan kommer coachen att försöka klara sig i omgångar tre och fyra med ett antal kannor, bara hoppas att överleva.

Aggressivitet på tallriken

Som spelare blir äldre och mer erfaren, tränare be dem att vara selektiv på plattan och vänta tills kannor kasta en hittable planen innan de attackera bollen. I Little League, vill du spelare att ta bat av sina axlar och swing. Många unga spelare är rädda för att misslyckas och hamna frysning på plattan och ta tre strejker. Uppmuntra dina spelare att svänga på någon pitch som är över plattan. Vissa bussar vill spelarna att svänga på platser som är ens i närheten, eftersom domare på Little League nivå kommer att kalla strejker på platser som är en boll-bredd innanför eller utanför strejken zonen. Undervisning spelare att vara aggressiv på plattan kommer att göra dem mycket bättre hitters.