XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Evinrude utombordare Felsökning


När svordomar glider över vattnet i närheten av en flod eller sjö, utan tvekan en sportfiskare, båtägare eller sjöman kan inte starta sin Evinrude utombordare. På grund av tillförlitligheten av dessa två-taktsmotorer, en snabb genomgång av en lista över felsöknings poster vanligtvis kan få motorn igång och båtägare tillbaka till säker hamn.

elektriska Issue

Kontrollera om en elektrisk fråga, den vanligaste felet av en Evinrude startar inte. Lösa, korroderade eller fristående batterikablarna skyddar motorn från att köra eller starta ordentligt. Torka bort alla gröna sura uppbyggd på batteripolerna och dra kablarna. En annan fråga kan uppstå med växel i fel läge för start. Om det är på "kör" -läge, kommer motorn inte startar när man vrider nyckeln. Vicka reglaget när du vrider nyckeln för att se om detta startar motorn.

Sotigt Tändstift

Förorenade tändstift kan inte riktigt kasta en gnista och skapa förbrännings behövs för att driva motorn. Ta bort tändstiftet med ett uttag eller tändstiftsnyckel, lätt sand noden och sätt.

Bränslesystem

Flesta Evinrude ansluta till en bränsletank på andra ställen i båten via mjuka bränsleledningar. Prime systemet genom att pumpa bollen för att se till att det finns tillräckligt med gas för att driva motorn. Kontrollera gasledningarna till eventuella veck eller krökar. Leta efter läckor i systemet, eftersom det måste upprätthålla ett vakuum för att fungera korrekt.