XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Goji juice för urinvägsinfektioner


Antibiotika är den normala behandlingen för urinvägsinfektioner (UVI). Personlig hygien hjälper till att förebygga och tidigt befrielse från UVI. Alternativa behandlingar och kosttillskott ge ett naturligt förhållningssätt i förebyggande och behandling av urinvägsinfektioner. Spolning din kropp med rätt vätskor samtidigt hålla syranivåer högt kan tillåta kroppen att inte bara behålla en hälsosam urinvägarna, men bota en urinvägsinfektion.

Fakta

Urinvägsinfektioner kan vara smärtsamt och leda till allvarliga hälsotillstånd om de inte behandlas omedelbart. Mest okomplicerade infektioner orsakas av Escherichia coli-bakterier, vilka är normala floran i kolon som har infekterat urinvägarna. Kvinnor löper större risk för urinvägsinfektioner på grund av deras anatomi; urinröret ligger nära rektum och vagina. Om inte behandlas på rätt sätt, kommer E. coli-infektion nå en nivå som sätter njurarna i riskzonen.

fördelar

De proklamerade fördelarna med goji juice inkludera behandling av inflammation, hudirritationer, näsblod, värk och smärtor. Det har använts i kombination med andra växtpreparat för behandling av dålig syn, anemi och hosta. Vissa element som isolerats från goji har visat sig ha egenskaper mot cancer och immunförstärkande effekter. Det är de immunförstärkande effekter och antiinflammatoriska egenskaper hos Goji juice som lindra urinvägsinfektioner.

Funktioner

Goji juice beskrivs som söt och syrlig av vissa, medan andra beskriver det som en söt kombination av tranbär och körsbärssmak - andra hävdar dess smak är komplex och spännande. Alla källor verkar vara överens om att goji juice har en mycket angenäm smak. Gojiberryen används för att skapa saften kallas också engelska gojibär, matrimony vine eller kinesisk boxthorn; alla är varianter av lycium, en vintergrön buske som ofta är taggiga. Frukten är den huvudsakliga källan till läkemedel extrakt. Beroende på var bären växer i Asien kan de vara små och orange och har många frön; eller stor, fyllig och djupröd med några frön.

Sammansättning

Sammansättningen av Goji juice är mycket imponerande och utan tvekan frisk. Den är rik på betakaroten och C-vitamin, innehåller mineral germanium, har fyra polysackarider, 19 aminosyror och 21 spårämnen som zink, koppar, selen och fosfor. Den har en hög proteinhalt och innehåller även zeaxantin, B-komplex vitaminer och fettsyror. Det ger också vitamin E, cyperone, beta-sitosterol, solavetivone, physalin, linolsyra, betain och 11 mg järn per 100 g av bär som används.

Varning

Även om de flesta tyder på att Goji juice är säkert att dricka, kan hälsopåståenden blåsas eftersom det inte finns tillräcklig vetenskaplig forskning för att stödja dem. Om du tar receptbelagda läkemedel Warfarin (Waran), bör du vara säker krävande goji juice med måtta. Gojibär kan ha antikoagulerande egenskaper som, när det tas med detta läkemedel, kan leda till farliga blödningsepisoder.