XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pilates Roller Övningar


Skumrulle Pilates övningar förbättra hållning, bålstabilitet, flexibilitet och styrka. Skumrull motion verktyg kan användas för att sitta, stå eller ligga Pilates övningar. De kan användas för nybörjare och avancerad nivå Pilatus övningar. Det finns flera typer av skum rullar och en del även kommer med lock. De är gjorda av mjukt skum med slutna celler som håller sin runda form.

Tå Knee Taps

Placera skumgummirulle på golvet. Låg på rygg med rullen i mitten av ryggen på längden. Placera armarna ut åt sidan och bidra till att balansera din kroppsvikt. Händerna kan röra golvet. Böj knäna och hålla tårna på golvet. Lyft ena benet upp och röra din tå till motsatt knä nedre delen av ryggen till golvet. Upprepa på motsatt ben.

Ab Crunch

Placera skumgummirulle på golvet. Låg på rygg med rullen i mitten av ryggen på längden. Böj knäna och hålla fötterna på golvet. Håll armarna ner vid din sida 3 eller 4 inches från golvet. Lyft huvudet lätt till över bröstet. Håll i fem sekunder återgår sedan till utgångsläget.

Sax

Ligga platt på rygg. Lyft bäcken och placera skum rulle under dina höfter. Placera händerna på varje sida håller varje sida av rullen. Håller rullen kommer att hjälpa hålla den på plats. Lyft benen rakt upp. Ta en fot över bröstet och den andra foten på lägre nivå nästan vidrör golvet. Så ben och byta positioner. Du kommer att göra en sax rörelse.

arm Förhöjningar

Låg på golvet med skumgummirulle i mitten av ryggen på längden. Böj knäna och hålla dig fötterna på golvet. Börja med armarna rakt längs din sida. Lyft armarna rakt grepp i fem sekunder återgår sedan till utgångsläget.

Öppna armar

Låg på golvet med skumgummirulle i mitten av ryggen på längden. Böj knäna och hålla båda fötterna på golvet. Varje arm bör rätas ut på varje sida och axelhöjd. Lyft båda armarna rakt upp och röra händerna. Återgå till utgångsläget.