XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kan man garantera en effektiv rengöra


Världen är full av gifter, från luften människor andas till den mat de äter. Ibland kan dessa toxiner bygga upp så mycket i kroppen för att orsaka utåt symptom. När detta händer, är det dags att rengöra kroppen med hjälp av en rå mat diet. Nyckeln till att göra detta och alla rena effektiva, men är förberedelserna inför rengöra.

Instruktioner

1 Taper själv bort av någon konsumtion av koffein och alkohol börjar en vecka innan rengöra. Det är viktigt att ständigt minska mängden du dricker för att undvika symtom som huvudvärk, illamående och yrsel som kan demotivate dig från att framgångsrikt slutföra din rengöra.

2 Stoppa all användning av vitt socker och konstgjorda sötningsmedel innan du startar rengöra. Om du äter stora mängder av vissa socker livsmedel som choklad, men du vill smalna det under loppet av veckan också.

3 Undvik djurgjorda livsmedel börjar fyra dagar innan rengöra. Djurgjorda livsmedel innehålla mjölk, kött, mejeriprodukter, fisk och kyckling. Du vill alla dessa livsmedel ur matsmältningssystemet innan rengöra så att kroppen inte behöver förbruka någon energi smälta.

4 Fylla ditt hus på frukt och grönsaker som du gillar. Ju mer rå, rå mat du äter under rengöra, desto bättre.