XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förtroendeskapande aktiviteter för ungdomar


Många tonåringar kämpar med förtroende och ansvar och behöver hjälp med att utveckla dessa områden, enligt FamilyEducation.com. Ungdomar kämpar också med förtroende bland varandra, vilket kan hindra lagarbete. Att förstå hur en brist på förtroende hindrar relationer kan hjälpa tonåringar lära sig vikten av att stödja sina kamrater. Förtroendeskapande aktiviteter kan skapa förtroende och kan hjälpa ungdomar att arbeta tillsammans som en enhet.

Vänskapskrets

Har ungdomarna står i en cirkel med sina axlar röra. Gruppen bör föreställa sig i en cirkel av värme och vänskap. Placera någon i mitten av cirkeln och berätta för honom att luta sig framåt till den punkt att falla. Människorna i cirkeln ska omdirigera personen innan han faller. Maten Project föreslår att denna verksamhet kan ungdomar att bygga en känsla av känslomässig och fysisk säkerhet med varandra, vilket leder till förtroende.

minfält

Partner ungdomarna i grupper om två. Sätt en ögonbindel på en medlem i varje lag. Placera objekt på marken mellan två gränslinjerna. Har partnern leda henne ögonbindel partner runt objekt med bara rösten. Den ögonbindel partner måste lita på att hennes partner kommer att leda henne runt föremålen. Wilderdom.com föreslår att denna verksamhet bygger kommunikation och förtroende.

förtroende~~POS=TRUNC

Placera ungdomar i två rader vända mot varandra. Säg åt dem att ta tag i händerna på personen mitt emot dem. Har en person står på en högre föremål, såsom ett steg avföring, framför gruppen. Personen på högre objektet ska falla bakåt och har resten av tonåringarna fånga honom. Upprepa tills varje tonåring har slutfört denna uppgift. Detta uppmuntrar varje tonåring att lita på gruppen som människor som kommer att stödja och fånga honom om det behövs.

eye Högt

Para tonåringarna, och få dem titta in i varandras ögon under 60 sekunder utan att vända bort. Blanda upp partner, och göra det igen förrän varje partnerskap har skett. Detta kommer att orsaka ett visst obehag, men gör det möjligt för ungdomar att acceptera varandra för vilka de är. Öga förtroende kommer också att hjälpa tonåringarna rör på en djupare nivå.