XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man startar ett brev till någon som kränkt dig


När någon kränker dig, som ett offer, får de känslor som leder vara en utmaning att övervinna. Du kan känna sårad, svek, ilska, bitterhet och misstro på grund av händelsen. Vänster oförminskad, kan dessa känslor växa till den punkt där de börjar påverka din känsla av fred. När du utforskar dina känslor, kan du välja att skriva ett brev till någon som kränkt dig. Ditt brev kan vara ett effektivt sätt att kommunicera dina känslor och det kan till och med göra det möjligt för dig att förlåta.

Instruktioner

1 Tänk på dina känslor noggrant innan du börjar brevet. Tillbringa en tid i lugn kontemplation för att avgöra vilka känslor du har om händelsen. Prata med en betrodd förtrogen eller rådgivare, om nödvändigt, för att hjälpa dig att förstå dina känslor.

2 Skriv ner tankar och känslor på papper för att hjälpa dig att organisera ditt tänkande. Räkna de upplevda oförrätter och några bevis du har av förseelser.

3 Öppna brevet med en hälsning direkt till den person som skadar dig. Till exempel, skriva, "Kära Steve," för att börja brevet.

4 Börja brev objektivt utan att inkludera någon hänvisning till känslor. Ge en fullständig rapport om fel utan att injicera några åsikter eller känslor. Inledas i början av situationen och sammanställa en fullständig historik över hela situationen. Håll din rapport saklig och koncis, men omfatta alla relevanta detaljer i rapporten.

Tips

  • Rapporten du börjar ditt brev med kan vara kort eller det kan vara lång och detaljerad, beroende på situationen. Göra rapporten så länge som krävs för att sammanställa en fullständig rapport.
  • När du presenterar fakta fel, uttrycka dina känslor. Skriv om hur du känner på grund av fel, att vara så uppriktig och ärlig som möjligt.
  • Avsluta brevet med en upplösning. Upplösningen behöver inte vara försoning, om det är din önskan. Upplösningen kan också vara att gå din skilda vägar. Om du vill förlåta, uttrycka din förlåtelse i denna del av brevet.
  • Inte förlåta någon som skadar dig i slutändan stjäl din frid och kan skada dig så mycket som den ursprungliga fel. När du förlänga förlåtelse, låta dig gå av bitterhet och agg. I stället för dessa negativa känslor, du förlänga oförtjänt välgörenhet och medkänsla.
  • Det kan ta flera utkast innan du skriver ett brev som du vill skicka.