XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemsjukvård Grunderna


Som försäkringsbolag fortsätta att minska sjukhusvistelse omfattningar, hemsjukvård tjänster är i hög efterfrågan för dem som behöver eftervård hjälp. Agency leverantörer sträcker sig från hälsa medhjälpare till licensierade vårdpersonal som är specialiserade på en rad olika områden. Tjänsterna tillhandahålls på ett schema med vårdgivare eller familjemedlemmar fyller i vid behov.

Identifiering

Om du är för sjuka eller funktionshindrade att ta hand om sig själv, men tillräckligt bra för att bo hemma, kan hemsjukvård tjänster vara ett gångbart alternativ. De som har nyligen ut från ett sjukhus eller kräva en hemtjänst miljö är goda kandidater för denna nivå av service. Det handlar om att ha en medhjälpare eller licensieras sjuksköterska besök på en regelbunden basis för att hjälpa till med vad assistans behövs. Ofta kan leverantörer instruera familjemedlemmar eller vårdgivare om hur man utför vissa uppgifter på de dagar då en tjänsteleverantör är inte där.

Fungera

En persons hälsonivå kommer att avgöra vilka uppgifter som behöver utföras av ett hem vårdgivare. Vissa behöver hjälp med dagliga levande färdigheter som bad och matlagning, medan andra kan behöva faktiska sjukvård på en regelbunden basis. Hemsjukvård är tänkt att återställa, bibehålla eller främja en viss nivå av hälsa. Dessa tjänster är vanligtvis krävs i fall av funktionshinder, sjukdom eller efter en större operation. Eftersom kostnaderna för dessa tjänster är vanligtvis betalas av försäkring, leverantörer är endast tillgänglig för en viss tid.

Funktioner

Förutom att hjälpa till med vardag uppgifter får hemsjukvård tjänster omfattar samordning tandvård, vård och läkarbesök i hemmet eller en hemtjänst anläggning. Terapeutiska vårdbehov kan omfatta sjukgymnastik, talterapi och respiratorvård. Licensierade tjänsteleverantörer, såsom sjuksköterskor, kan vara specialiserade beroende på behoven hos den person, medan hälsa medhjälpare hjälpa främst med frihetsberövande eller grundläggande vårdbehov. Dessa utövare arbetar vanligtvis av hemvård organ, sjukhus myndigheter och sjukhusavdelningar.

Historia

Grundläggande hem hälsovårdstjänster började som en samhällsbaserad funktion där agentkostnaderna täcktes av bidrag till välgörande ändamål och minimal statlig finansiering. Ökad förväntad livslängd uppmanas den federala regeringen att anta de Medicaid och Medicare program 1965 för att tillgodose behoven hos en växande äldre befolkning. Därifrån var provider tjänster regleras enligt regeringens riktlinjer. Dessa föreskrifter blev standard för sjukförsäkring. Som ett resultat, måste individer som får vård uppfylla vissa riktlinjer som skall omfattas av försäkringen.

överväganden

Som hemsjukvård tjänster endast för en viss tid, är leverantörerna som krävs för att bedöma en persons behov och utarbeta en plan för hur tjänster kommer att levereras. Besöksfrekvensen, nödvändiga uppgifter och längden på tjänstekontrakt bestäms inom bedömningen. Familjemedlemmar har möjlighet att hyra en personlig vård skötare, som kan vara billigare. Emellertid kan personliga assistenter täcks inte av försäkring riktlinjer, och behörighetskontroll kan vara svårt att validera.