XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Arbeta ut i vattnet erbjuder inte bara en rolig träningsupplevelse, men också en uppfriskande en, liksom. Arbeta ut i vattnet är lätt på en persons leder, eftersom vattnet dämpar i huvudsak rörelse i de få gånger det finns påverkan. Dessutom kan en vattenlevande motion rutin göras solo eller i en stor grupp, såsom i vatten aerobics. Om en person arbetar ensam eller tillsammans med andra, kommer en bra träning resultera i ökad uthållighet, flexibilitet och muskeltonus.

Värmer upp

Inledningsvis bör man göra en uppvärmning på samma sätt som du skulle göra det om de bedriver andra träningsmöjligheter. Således börjar med fem minuter av hela kroppen sträcker utanför poolen. Var uppmärksam på att sträcka benmusklerna och hamstrings, samt nacke och rygg genom att utföra hals rullar och böja ryggen. Därefter kan du ange poolen. En gång i poolen, börja med att marschera över längden av poolen flera gånger för att öka din hjärtslag.

Del ett: aerob träning

Börja genom att köra genom vattnet i fem repetitioner. Varje repetition ska bestå av två längder av poolen - en gång till den bortre sidan och sedan tillbaka igen. Därefter gör jumping jacks under resa längs längden av poolen medan du är nedsänkta i vattnet. Gör fyra upprepningar. Följ detta genom att hålla på sidan av poolen och gör ben sparkar i tre intervall 30 sekunder i fem minuter.

Del två: Styrketräning

I nästa del av rutinen, använder en uppsättning av vattenvikter och en boogie styrelse för styrketräning. Först, ta vikterna, driva dem under vattnet och hålla dem under ytan. I 30-sekunders intervall, göra cirkelrörelser med vikter under vattenytan. Fortsätt intervallen i fem minuter. Därefter, ta en boogie styrelse och tryck på slutet av styrelsen under vattnet, håller styrelsen under vatten i 10 sekunder för en fem-minuters period.

Del tre: Cool Down

Slutligen kommer du kyla ner från din träning rutin. Börjar gå fram och tillbaka i vattnet i ungefär tre minuter. Därefter utför sträckning av ben och armar. Sedan komma ur poolen och sträcka på benen, armar, nacke och rygg när du står. Sedan sitta på golvet på en träningsmatta och sträcka på benen, böja och släppa dina benmuskler.