XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan öka Fettförbränning under Ketosis

Ketos är också känd som kroppens process för att generera energi genom att producera ketoner när otillräckliga kolhydrater finns i kosten. Med andra ord, är en low-carb diet kallas ketogen eftersom det tvingar kroppen att använda fett som energi. Ketos är ett mycket effektivt sätt att bränna fett, men det finns vissa tekniker för att öka fettförbränningen genom motion och kost. Hur många kolhydrater bör du äta per dag? När är den bästa tiden att äta dem? Vilka typer av kolhydrater är bäst? Och vad naturliga kosttillskott förhindra muskelförlust orsakas av extrema ketogen diet? Följ några grundläggande regler för att besvara dessa frågor och nå dina fettförbränningen mål.

Steg 1

Ta i 30 till 50 g kolhydrater per dag, beroende på din individuella metabolism. Typiskt varar denna carb-utarmning fas fem dagar och följs av två dagar av carb-lastning. Till exempel, som har 100 till 200 g kolhydrater per dag i två dagar. Detta carb-cykling strategi hjälper till att förhindra bantning platåer där kroppen slutar bränna fett som svar på vad det uppfattar som svält.

Steg 2

Stapla dina kolhydrater runt din träning. Kolhydrater behövs av två anledningar: muskel återvinning och energi. En bra strategi är att ta i hälften av dina kolhydrater innan träningen och den andra hälften efter. Vissa människor väljer att ta alla av dem innan eller efter. Hursomhelst, kommer att ta i dina kolhydrater på morgonen låta kroppen för att växla in ketos under dagen, förbränner mer fett.

steg 3

Begränsa motstånd utbildning pass till 60 minuter för att kontrollera kortisolnivåer. Stresshormonet kortisol, en del av kampen-or-flight respons, saktar ner fettförbränningen och metaboliserar muskelvävnad. Efter ungefär en timmes träning, muskelbyggande hormoner rasar, och kortisol ökar betydligt. Ibland är inte bättre utbildning hårdare. Utbilda optimalt är bäst.

steg 4

Gör 30 till 60 minuter av lågintensiv cardio omedelbart efter din styrketräning träning. Fitness författaren Jeff Anderson rekommenderar detta "super cardio" eftersom det bränner kroppsfett nästan uteslutande skonar dyrbara muskelvävnad. Hög intensitet cardio har sin plats i en ketogen diet, men det bör behandlas mer som en styrketräning träning i form av pre- och efter träningen näring.

steg 5

Ta BCAA (filial kedja aminosyror) för att hålla kroppen bränna fett, snarare än muskler. Dessa särskilda aminosyror (byggstenar av protein) fungerar som anabola utlösare för muskelbyggande. Eftersom de kan metaboliseras direkt av muskelvävnad, fungerar de som en energikälla, att hålla kroppen från att använda sin egen muskel för bränsle. Prova att ta 5 g BCAA före och efter din träning. En annan bra strategi är att ta två till fem gram BCAA varannan eller tre timmar, med måltider eller i-mellan dem.

steg 6

Ersätta en del av kalorierna skär genom att undvika kolhydrater med MCT, eller medelkedja triglyceridolja. Dessa är mättade fetter (från kokosnötter) som kan användas av kroppen som energikälla, och de är thermogenic i naturen, vilket innebär att de ökar fettförbränningen. Prova att ta en msk. före och efter träningen och / eller varannan eller var tredje timme under dagen.