XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det var en gång en tid då nästan alla high school tränare var också en lärare. Nu är det ofta inte fallet, vilket ger en möjlighet för tusentals sportentusiaster att engagera sig i high school sport. Allt annat en person behöver, som kallas "coach" kan generera livslånga belöningar. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Forskning kraven för att bli en high school tränare. Dessa varierar från land till land och idrott till idrott.

2 Uppfylla de nödvändiga kraven. Dessa kommer typiskt att inkludera en registreringsprocess, rekommendationer, bevis för att kurser i coaching och idrottsmedicin. De omfattar sällan en högskoleexamen.

3 Kontrollera med lämplig stat gymnasiet idrottsförening för öppna coachning positioner regelbundet.

4 Börja en coaching karriär som assisterande tränare, även om det är en volontär position. Någon erfarenhet hjälper pad ditt CV.

5 Nätverk med andra tränare. Detta är möjligt inte bara genom att konkurrera mot dem, men också genom att delta coaching kliniker. Club sport och reser team är också bra ställen att nätverk.

6 Förvandla din sport genom att utveckla ett nytt sätt att utbildning eller genom att införa olika strategier för lagsporter såsom nya offensiva eller defensiva filosofier. Snart kommer du att bli känd som tränare som uppfann ett innovativt nytt system för din sport.

7 Skapa relationer med professionella idrottare i din idrott när det är möjligt. Många professionella idrottsmän vill engagera sig med high school sport vid något tillfälle, oavsett om det är för välgörande ändamål eller PR syften.

8 Odla relationer med atletiska direktörer på regional gymnasier och vara vaksamma om öppningar för huvudet coaching positioner. Envishet lönar sig.