XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Koka Ingefära att hjälpa till med sura uppstötningar

Ingefära är en rot ört som kan användas för medicinska ändamål. Ingefära kan användas för att behandla illamående, säger National Institutes of Health. Eftersom illamående är ett vanligt symptom på sura uppstötningar, kan konsumtionen av ingefära att behandla sura uppstötningar. Ingefära är tillgänglig att köpa rå root form tillägg form eller göras till godis. Roten formen kan användas för att göra ingefära te. Ingefära te görs med vatten och ingefära. Citron och honung kan läggas till för smak. Ingefära te är inte ett botemedel för sura uppstötningar. Rådgör med din läkare.

Steg 1

Häll vatten i kastrullen och koka upp. Samtidigt skal ingefära med potatisskalare och segment i tunna bitar. Tunna bitar möjliggöra mer ytarea hos ingefära som skall exponeras.

Steg 2

Lägg ingefära skivor till kokande vatten. Vrid värmen och låt sjuda i ca åtta minuter. Använd durkslag anstränga ingefära bitar från te. Ingefära bitar kan förbli i vattnet men smaken kommer att intensifieras.

steg 3

Låt ingefära te svalna i en till två minuter, eller tills den har nått önskad temperatur. Citron och honung kan läggas till för extra smak. Du kan dricka ingefära te när som helst under dagen, särskilt när upplever sura uppstötningar symtom.

varningar

  • Alltid tala med din läkare innan du lägger tillskott till din kost. Ingefära kan störa vissa mediciner.

Saker du behöver

  • liten kastrull
  • 12 oz. vatten
  • 1 i. Ingefära
  • Grönsaksskalare
  • Sil eller durkslag