XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger en Preachers Curl Bench


En predikant curl är en biceps stärkande övning som isolerar biceps genom att förhindra rörelse i axeln eller ryggen. Du kan enkelt mode en improviserad predikant curl bänk hemma utan behov av någon speciell utrustning eller teknisk kunskap. Med hjälp av en predikant curl bänk ökar muskelmassan i dina biceps utan att kräva dyr utrustning eller ett gym medlemskap. Du kan enkelt packa improviserade predikant curl bänk bort om utrymmet är begränsat.

Instruktioner

1 Placera en stol 3 meters avstånd från en vägg, som vetter parallellt med väggen. Stolen bör inte ha vapen, och vara robust nog att ta en planka som vilade på det. Använd en som du inte har något emot att fläckas något som plankan kan orsaka slitage.

2 Vila punkt av trä på stolen, så att plankan löper från kanten av stolen ner till hörnet av väggen och golvet. Plankan bör vara ungefär en 45-graders vinkel. Justera stolen tills detta är fallet, genom att flytta den vidare eller närmare väggen. Plankan bör sträcka sig cirka en fot över kanten av stolen.

3 Knäböja mot sidan av stolen mitt emot där plankan sitter med hjälp av knäna för att hålla stolen fortfarande. Använd kuddar eller kuddar under knäna för komfort. Håll två hantlar eller en skivstång så att dina armar, händer uppåt är raka mot plankan. Upp med händerna och underarmarna, curling vikt upp mot dig. När du har tagit upp vikten, lägre till utgångsläget. Detta är ett rep. Tre uppsättningar av åtta reps är det optimala antalet för en nybörjare som vill förbättra muskelmassa.

Tips

  • Försök inte att lyfta vikter som är för tunga utan att ha en spotter att hjälpa dig.