XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur sluta röka utan hypnos, Gum, eller patchar


Rökning är en farlig vana som kan leda till allvarliga hälsoskador. Frestelsen av rökning orsakas av beroendeframkallande effekterna av nikotin. Inandning och absorberas i blodet och lungorna producerar nikotin en spridning av glukos. Glukos utlöser kroppen till känslan alert och lugn. Röka cigaretter, dock kan skära den vuxna livslängd med 15 år. Genom att åta sig ett av flera alternativ, kan du sluta röka utan hypnos, tuggummi eller plåster och lägga år till ditt liv.

Instruktioner

1 Sug en nikotinsugtablett, gör det möjligt att lösas upp i munnen. Om du tänder en cigarett så fort du vaknar från att sova, överväga en 4 mg sugtablett. En 2 mg sugtablett är lämpliga för rökare som väntar för att lysa upp åtminstone en halvtimme efter uppvaknandet. Pastiller ge små doser av nikotin till blodomloppet och hjälpa rökare lyckas dra. Ta en tablett varannan timme under de första sex veckorna av behandlingen och minska till en sugtablett var åtta timmar med veckor 10-12 av behandling. Sugtablett behandlingar vanligtvis upp till tre senaste månaderna.

2 Linda dina läppar runt en nikotininhalator, andas och tryck ned patronen samtidigt. Håll explosion av aerosolform medicin i munnen i tre sekunder. Blås medicinen ut. Inte andas in läkemedlet i lungorna. Nikotin inhalatorer ge små mängder nikotin till blodomloppet - liknar pastiller. Förbered dig på att använda en inhalator i genomsnitt 10 gånger om dagen för en tremånadersperiod. Inhalatorer är vanligtvis endast tillgängliga genom recept.

3 Shoot nikotin nässpray upp i vardera näsborren. Använd spraya en gång per timme varje dag under en period av en till tre månader. Används regelbundet, kan sprut börja skära röksug inom en vecka. Den liten dos av nikotin i sprayen absorberas snabbt in i blodet och fungerar ofta snabbare än pastiller.