XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Loper fetmabehandling


Judy Loper är verkställande chef för den centrala Ohio Nutrition Center, en känd medicinsk fetmabehandling anläggning och är känd för en strategi för kontrollerad viktminskning som tar individer genom en sju-fas program från orientering och utvärdering till en mycket kalorifattig diet, ibland en allt-vätskebaserad måltider, och övergår till vanlig mat och långsiktigt stöd.

Förhållningssätt till fetmabehandling

Loper filosofi behandlar fetma som en kronisk sjukdom, som kan innebära medicinering och / eller kirurgi kan vara alternativ. Dessutom kunder i centrum driver hon arbeta igenom livsstilsförändringar, en strikt dietary regimen, och en övergångsperiod tillbaka till livet utan den intensiva ingripande centrum erbjuder. Centret hävdar också att vara tillgängliga för livslång support av klienter. Grunden för all behandling i centrum är en sju-fas som omfattar kunder från deras inledande besök för att förvalta betydande viktminskning.

Fas I och II: Orientering och bedömning

Den första etappen av Loper behandlingstillvägagångssättet är en orientering besök i Central Ohio Nutrition Center. Potentiella kunder introduceras till programmet och frågade om deras tyngd och diethistoria. Dessutom kalorifattig diet regim alternativ som erbjuds av centrum, inklusive Optifast, en proteinrik vätskebaserad kost, och magert kött och fiberrik diet, beskrivs.

När kunderna bestämmer starten av programmet, är nästa steg en kost bedömning av ett centrum dietist. Detta innebär att diskutera i detalj kundens vikt historia, familjehistoria, erfarenhet med fetma, tidigare försök viktkontroll, och hans kroppsuppfattning. Dessutom är en klinisk vikt bedömning och body mass index och kroppsfett mätningar.

Examen och utvärdering

Fas 2 innebär en fysisk undersökning och utvärdering för en strikt kalorifattig diet. Hälsa och befintliga medicinska tillstånd, såsom diabetes, beaktas vid iordningställande en klient för ny diet regim. En läkare i centrum ansvarar för hantering av klienten och omsorg samordnas med kundens primärvårdsläkare.

Behandling in Action

Det fjärde steget i programmet är aktiva viktminskning fas. Det kan vara tidsbegränsat eller öppen slutade. Om ett tidsbegränsat alternativ slutligen väljs patienten går på en strikt, endast vätska ofta diet för 12-16 veckor och sedan börjar övergången. Om öppna slutade, patienter stöds genom andra kost alternativ och lära sig att laga hälsosam mat. Under detta skede, patienter har varje vecka mottagningsbesök. De består av grupplektioner och individuella läkare tentor. Gruppen klasser täcker 26 ämnen på kost och motion, och omfattar föreläsningar, gruppaktiviteter och diskussion. Då enskilda läkarbesök granska efterlevnaden, diskutera eventuella nya frågor, särskilt när det rör sig om effekterna av kalorifattig regim. Den femte fas kallas återmatning och är en övergångsperiod tillbaka till vanlig mat och innehåller en annan omfattande undersökning för att mäta resultat. Den sjätte fasen handlar om att lära livsstilsförändringar och underhåll av viktminskning.

pågående Support

Den sista fasen av programmet är en långsiktig interventionsstrategi som innefattar en stödgrupp, regelbundna besök med en läkare, och mat och motion journalföring. En stor del av stödet i detta skede är inriktad på att hantera kunder genom livet förändras under vilka det finns en hög risk för att hemfalla åt dåliga matvanor, inklusive relationer och arbetsproblem, semestrar och familjeevenemang.

Ytterligare behandlingsalternativ

Vissa kunder kan ha läkemedel som erbjuds i kombination med den grundläggande program. Dessa inkluderar receptbelagda läkemedel, såsom Xenical och Meridia. Några av centrets läkare är bariatric kirurger. Centret utför inte obesitaskirurgi men ger råd och vägledning om den liksom före och efter op stöd. Centret driver också ett program för överviktiga barn och ungdomar.