XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att göra utanför med morföräldrar

Några barn favorit minnen är gånger som de tillbringade med sina morföräldrar. När morföräldrar behöver lite extra utrymme och har energiska barn på sina händer, kan de vill bilda och underhålla sina djupa obligationer med sina barnbarn genom rubrik utomhus med dem. Oavsett årstid, utomhusaktiviteter är lätt tillgängliga att flera generationer kan göra tillsammans.

Njut av naturen

Ibland enklare planen, desto bättre är minnet. Äldre barn kan uppskatta den lugna karaktären av en vandring. Yngre barn kan bli förvånad av olika träd, fåglar och andra former av naturen att de kan förundras över och observera. En närliggande stranden kan ge många timmars avspända roligt för dig och barnen. Använda förstoringsglas på buggar, blommor och växter kan göra trädgårdsarbete mer intressant för unga barn som tycker om att lära sig nya saker. Vattna växterna själva kan ge barnen en känsla av prestation. Fånga allt genom bilder som du och barnbarn kan se tillbaka på.

gå på upptäcktsfärd

Oavsett om du bor i en pulserande stad eller ett landsbygdsspråk, har du förmodligen platser som du kan utforska tillsammans med barnbarn. Ta med barnen till en nöjespark eller friluftsmuseum. En utomhusfestival kan ge en ny upplevelse för barnen. Konstmässor, kulturella danser och antikaffärer kan ge nya upplevelser för barnen att se. Även om barnen är vana vid staden, utforska den på ett nytt sätt, såsom med båt eller flyg kan göra upplevelsen känns fräscha.

Gå på ett äventyr

Skapa en skattjakt komplett med en skattkarta för att få dina barnbarn att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Lägga till en metalldetektor och pirat dräkt till mixen hjälper till att stimulera yngre barn. En GPS-enhet och några koordinater bidra till att göra skattjakt mer aktuell genom geocaching. Genom att göra en lista över objekt som du förväntar dig att hitta i en viss närhet, kan du skapa en skattjakt att komplettera med barnen.

inkludera Sport

Undervisning barnen en ny färdighet kan vara en livstid. Till exempel, ta dina barnbarn till en golfbana eller din stora bakgård att lära dem att golf. Fisket kan ge timmar av kvalitet tid och varaktiga minnen med dina barnbarn. Om du bor nära vattnet, överväga om du kan hyra en båt för att åka vattenskidor eller jet ski med äldre barnbarn. Om du föredrar att observera sport, ta dem till en professionell eller mindre ligan sportevenemang.

Spela spel

Utomhus spel tillåter barnen att släppa loss och förbruka energi, men de ger också strukturerad tid för familjen att tillbringa tillsammans. Kurragömma och ficklampa tagg är spel som aktiva morföräldrar kan leka med barnbarn. Barn som gillar att spela i poolen kan välja Marco Polo. Discgolf kan ge timmar av underhållning som du och barnbarn turas på att kasta en frisbee på utanför mål.