XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Whey Protein Viktminskning


När förlora vikt, är det viktigt att förlora fett, och inte muskelmassa. Bibehålla muskelmassa är viktigt eftersom muskler bränner fler kalorier, vilket gör det lättare att hålla vikten av. När överviktiga deltagare i en kalorifattig diet studie konsumerade ett vassleproteintillskott, de förlorade mer fett och underhållas mer muskler, enligt en studie publicerad i tidskriften Nutrition and Metabolism 2008 (se referenser).

Varför Vassleprotein Works

Ett vanligt problem i bantning är hungrig och otillfredsställd. Vassleprotein hjälper till att stödja viktminskning genom att hjälpa dig att känna dig mer nöjd med din minskat födointag. Forskningsstudier visar att vassleprotein gör ett bättre jobb att göra detta än andra typer av proteintillskott (se referenser). Kost rik på vassleprotein kan också hjälpa kroppen reagera positivt på insulin utsöndrar. Insulinresistens är ett förstadium till diabetes och är vanligt bland många överviktiga människor.

Källor av vassleprotein

Vassleproteintillskott härrör från mjölk. Det finns ett antal olika varumärken som finns tillgängliga på marknaden. Du kan köpa färdiga att dricka proteinshakes, eller pulver för att göra dina egna drycker. Det finns icke smaksatta alternativ som gör att du kan anpassa dina drycker eller måltider, liksom soppor som kompletteras med vassleprotein. När du väljer ett vassleproteinprodukt, notera skillnaden mellan kosttillskott och måltidsersättning, av vilka den senare har mer komplett näring.

Att välja en vassleproteinplan

Det finns ett antal kost planer som använder vassleproteinbaserade kosttillskott eller måltidsersättningar. Den UNJURY plan för viktminskning kräver upp till fem portioner av deras vassleproteinprodukt varje dag tillsammans med portioner av magert protein, grönsaker och frukt, vatten, och en multivitamin och mineraltillskott. UNJURY proteintillskott används ibland som en föregångare till eller efter viktminskning kirurgi, även om viktminskning plan kan stå ensam.