XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fiske från havet av Cortez har Rocky Point stora affärer i årtionden. Lokalbefolkningen har gjort det i flera generationer, och de gör det bra. Om du spenderar tid här och inte föra din egen båt, det finns flera charter för dig att välja mellan, både American- och mexikansk-ägda. De tar dig till fånga allt från snapper och bas till segelfisk och marlin, men chartra en kan vara svårt. Dessa tips kommer att göra det enkelt.

Instruktioner

Shopping för en charterbåt

1 Räkna hur många människor i ert parti kommer fiske eller kommer att vara på charterbåt. Detta kommer att avgöra vilken charter gruppen kommer att passa på. Många människor gillar att bara luta sig tillbaka och slappna av och titta på när andra fiskar. Under säsongen upptagen, kan detta inte vara tillåtet om de inte fiskar betala samma pris.

2 Spana runt Rocky Point för att se vad den nuvarande takten är på charter fiskebåtar. Skattesatserna kan gå upp kraftigt under säsongen upptagen.

3 Bestämma om drycker, mat, bete och alla spö och rulle utrustning ingår eller à la carte. Detta kan höja priset på den totala resan mycket.

4 Fråga där båten kommer att gå och hur länge du faktiskt kommer att fiska. Resan kan vara tre timmar lång, men om det tar en timme att komma ut på havet, och en timme bakåt, som bara lämnar en timme för fiske.

5 Välj några stadgar och sedan förhandla om hastigheten. De människor som kör charter i Rocky Point försöker göra en levande, så att de kan kasta i en runda av drycker eller en extra timme för att försegla affären.

Tips

  • Alla människor på en båt där någon fiske behöver tillstånd
  • Kontrollera att se om båten du kommer med är US Coast Guard godkända. Du kanske vill ta hänsyn till detta när du gör ditt beslut.
  • Reservera dig båt tidigt om besöker under en hektisk säsong.