XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Över sex miljoner människor i Förenta Staterna enbart lider av en form av bipolär sjukdom. Effekterna av bipolär sjukdom kan allvarligt störa någons arbete, skola eller privatliv, och en full förståelse av sjukdomen bidrar till att ta itu med dess effekter. Bipolär sjukdom typ II anses ofta vara en mildare form av bipolär sjukdom, men dess symptom är också allvarligt.

Grunderna

Bipolär sjukdom typ II är en psykiatrisk sjukdom som orsakar humörsvängningar från depression till en hypomana tillstånd. Till skillnad från bipolär sjukdom, inte sjukdomen inte innebära gungor i ett maniskt tillstånd, vilket är anledningen till det är allmänt anses vara mindre allvarliga. Sjukdomen diagnostiseras, om patienten har haft minst en egentlig depression och en skov med hypomani.

orsaker

Bipolär sjukdom diagnostiseras som en kemisk sjukdom, vilket innebär att det inte orsakas av några externa källor. Vanligtvis utvecklas det när någon är i sena tonåren eller tjugoårsåldern, och sällan utvecklas efter 50 års ålder. En bra indikator på förekomsten av bipolär sjukdom typ II är familjehistoria; ofta sjukdomen förs vidare genetiskt.

symptom

En drabbad av bipolär sjukdom typ II gungor, antingen snabbt eller långsamt, mellan depression och en hypomana tillstånd. Med depression episoder drabbade känner en förlust av intresse för omvärlden; de kan genomgå en allvarlig förändring i vikt, har ohälsosamma sömnmönster, har svårt att koncentrera sig, och kanske överväga självmord. När du anger hypomana tillstånd, drabbade verkar vara nöjda med världen; de verkar produktiv och glad. Liksom livet av ett parti, har de en förhöjd sinnesstämning och är pratsamma och fulla av självförtroende. Emellertid kan denna stämning leda till dåliga val som overindulgence i utgifterna eller kön. Ofta kan lider av bipolär sjukdom typ II leva ett helt normalt liv i mellan dessa svängningar, när de lider varken staten.

Behandling

Tyvärr finns det ingen riktig bot för bipolär sjukdom typ II, men med medicinering och terapi kan biverkningar styras. Sjukdomen kan även kontrolleras bättre om behandlingen börjar vid en tidig ålder. Om målet är tillräckligt allvarliga kan emellertid lidande måste flyttas till ett sjukhus för att förhindra själv skada. Några av de mediciner som fungerar är litium, antidepressiva eller neuroleptika. Även bipolär sjukdom inte förvärvas, kan en kränkande eller på annat sätt ohälsosamma hemliv har avogt effekter på återhämtningen.

Varning

Den typ av bipolär sjukdom typ II innebär att det ofta fel diagnos som ångest med depression. I detta fall kommer de behandlingsalternativ inte och kan till och med förvärra problemen. Dessutom kan den kemiska naturen av sjukdomen innebär att den aldrig kan utrotas; även efter år, den cykliska karaktären av sjukdomen innebär att det kan visa sig igen.