XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur som värd för en Cheerleading Camp


Cheerleading läger lär både flickor och pojkar fysisk kondition och nya hurrarop att använda hela året. Gymnasier och högskolor värd läger med varje skolas cheerleaders och tränare som leder verksamheten. Campare introduceras till innovativ koreografi för användning i föreställningar. Detta är en tid för campare att träffa andra med liknande intressen. Värd lägret kräver engagemang och tålamod eftersom du arbetar med barn som besitter olika kunskapsnivåer. Uppmuntra varje husbil att öka sina talanger för att leverera en spännande jubel presentation.

Instruktioner

1 Säkra en plats i skolan för att vara värd för lägret. Träna gymnasiet eller college cheerleaders om läger uppgifter och arbetar med små barn.

2 Upprätta ett mål åldersgrupp och pris för att annonsera. Bestäm schema och färdväg. Placera flygblad i lokala skolor, samlingslokaler och företag att rekrytera deltagare.

3 Separera campare till specifika åldersgrupper. Tilldela cheerleaders till varje grupp för att lära deltagarna danser, stunts och jubel. Spela musik för att öka spänningen.

4 Utför för vänner och familj i slutet av lägret. Tilldelnings troféer som bästa dansare och mest förbättrade. Ge varje husbil en vinstandelsbevis.

5 Ta en bild av alla lägerdeltagare och låta varje underteckna den. Gör en kopia och ge det till campare som en souvenir.

6 Tack campare och bjuda in alla tillbaka året därpå.

Tips

  • Vid slutet av lägret, be campare och föräldrar för förslag för att förbättra lägret i följande år.
  • Korrekt övervaka varje barn för att undvika skador.