XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur får sponsorer för Sport


Sport är tillgängliga för människor i alla åldrar och olika kunskapsnivåer. Från lagtävlingar såsom fotboll och fotboll till enskilda aktiviteter som tennis och golf, sport spelar en viktig roll i livet för många ungdomar och vuxna. Att sätta ett team på fältet eller en individ på banan är en ofta dyrt. Sponsring från företag och juridiska personer är ett attraktivt sätt att stöd för många lag. Lika utmanande som sport själva kan vara, är ofta gånger lika utmanande att få sponsring.

Instruktioner

1 Utvärdera läget för spelare eller lag i fråga om att begära sponsring. Titta på styrkan i konferensen och icke-konferensschema och resulterande post. Placera en spelare eller lag för att förbereda sig för potentiella sponsorkontrakt med en starkare schema och ökad offseason arbete till exempel.

2 Sätt upp ett mål för vad du vill få från en företagssponsor. Bestäm i förväg vad du, organisation eller skola, är villiga att ge på kort och lång sikt till en sponsor.

3 Forskning potentiella affärer eller sponsorer för att bättre förstå deras position på sponsring. Använd den insamlade informationen att koncentrera sig på de företag med ett register över sponsra individer eller grupper på din nivå. Undvik de som har en tydlig politik för gatuprostitution för sponsring.

4 Erhålla kontaktinformation för en specifik person som är ansvarig för sponsring program eller beslutsfattande. Använd en mängd olika källor för att få information, inklusive vänner, familjemedlemmar och spelarens föräldrar att göra nödvändiga kontakter.

5 Läs om processen en viss verksamhet eller företag använder för sponsring. Erhålla nödvändiga blanketter och fylla ut dem helt. Organisera din förfrågan och göra ett enda förslag eller begäran om sponsring. Be om vad du vill upp framför och inte gå tillbaka en andra eller tredje gång med ytterligare ansökningar.

6 Överväga någon sponsring erbjuder noggrant. Involvera styrelseledamöter, skolförvaltningen och andra i ett beslutsförmåga. Tydligt förstå vad som kommer att tillhandahållas av företag eller verksamhet och vad i gengäld förväntar de. Förstå hur lång tid sponsring kommer att pågå och eventuella restriktioner för sponsring av konkurrerande företag.