XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
High School basket regler på Time Outs

Basket är en snabbrörlig spel med få schemalagda avbrott i åtgärden, men tränare och spelare kan ringa en gång för att stoppa klockan och ger som ett team. Vissa regler i high school basket reglerar antalet time-outs, hur de kallas och vilka lag kan och inte kan göra under timeout. Att förstå dessa regler kommer att hjälpa spelare och tränare undvika påföljder i samband med felaktigt samtalstid outs.

Antal och längd

I gymnasiet basket, är lag tilldelas tre 60-sekunders outs - även känd som "fulla" time-outs - och två 30-sekunders timeout i början av spelet. Lag kan använda dessa timeout när som helst under spelets gång. Till exempel kan en lag använda alla sina timeout under första kvartalet, eller spara alla sina timeout för de sista två minuterna av spelet. Om övertid spelas, är lag tilldelas en extra heltid ut utöver eventuella tids outs kvar från reglering spel.

Calling Time Out

Inte bara någon spelare kan kalla time out, och tränare kan inte ringa tid när som helst under spelets gång. För att kunna ringa time out medan bollen är live, måste en spelare vara i besittning av basket. När bollen är levande, kan tränare bara ringa en gång när deras lag är i besittning av bollen. När bollen är död, får varje spelare eller tränare kallar en time out. Om en spelare eller tränare kallar en timeout när ett lag inte har någon vänster, är det laget belastas med en teknisk foul.

Time Out och Substitution

Lag kan göra nödvändiga utbyten under time-outs. Men spelarna måste rapportera till bordet 15 sekunder före slutet av timeout. Den officielle tidtagaren är ansvarig för att sondera en varningssignal vid 15-andra varumärket före utgången av timeout. Om någon ersättande spelare inte har rapporterat till bordet av denna punkt, måste de vänta tills klockan startar och stoppar efter utsatt tid för att ersätta in i spelet.

Officiell Time Out

I vissa situationer kan spel tjänstemän kallar en time out som inte belastar något av lagen. Till exempel, om det finns en skadad spelare på golvet, eller om det finns farliga spela villkor eller en avvikelse i det officiella resultatet, en eller flera tjänstemän kan stoppa klockan och ringa en officiell tid för att rätta till situationen. En lös boll som orsakar en ovanlig försening kan vara en annan officiell orsak till en time out. Om ett officiellt stopp spela en skadad spelare och tränare kommer ut på golvet för att sköta spelaren måste coachen kallar en time out för att hålla spelaren i spelet. Annars måste coachen ersätta den spelaren.