XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du gå ner i vikt med äppeljuice & amp; Fasta?

Använda äppeljuice och fasta som ett sätt att gå ner i vikt kan tillåta dig att förlora några pounds på kort sikt. Men tyder MayoClinic.com att en diet som använder saft och fasta kan orsaka hälsoproblem. I stället för att förlita sig på en snabb lösning för att gå ner i vikt, använder en mängd olika hälsosamma livsmedel för att vinna din viktminskning strid.

Logisk grund

Grunden för en äppeljuice och fasta kost är ofta att gå ner i vikt och avgifta kroppen, enligt MayoClinic.com. Du kan känna som om du är starthjälp din viktminskning plan genom att eliminera alla livsmedel, samtidigt upplever en känsla av att vara mer energisk medan du dricker bara äppeljuice. En äppeljuice och fasta kost faller under definitionen av en modefluga kost, enligt National Institutes of Health, eftersom kost inte uppmuntra sunda kostvanor, utan rekommenderar extrema ätauppföranden.

Äppeljuice Kalorier

Äppeljuice är inte en kalori-fri dryck, vilket gör det ett dåligt val för en viktminskning diet. Du kan känna som om du inte konsumerar många kalorier genom att dricka bara äppeljuice, men en 8 oz. kopp osötad äppeljuice med tillsatt vitamin C har 114 kalorier, 31 mer än ett glas lättmjölk och 30 mer kalorier än en 6 oz. glas vitt bordsvin. Om du dricker åtta glas om dagen, kommer du förbrukar drygt 900 kalorier. NIH rekommenderar en hälsosam viktminskning kaloriintaget, inklusive drycker, av 1200 för kvinnor och 1600 för män.

Socker och näringsämnen

Osötad äppeljuice har 24 g socker, ett spår av protein och fett och 28 g kolhydrater. Äppeljuice har också 95 mg C-vitamin, 250 mg kalium och spår av natrium. Även om osötad äppeljuice har naturligt socker, de flesta av kalorierna i saften kommer från socker. Dricka äppeljuice kan göra dig hungrigare än att äta mat, enligt en studie som publicerades i mars 2009 frågan om "Journal of American Dietetic Association." Studien fann att deltagare som drack äppeljuice var mycket hungrig och mer benägna att äta tidigare än de deltagare som konsumerade fast eller halvfast mat.

hälsosammare alternativ

Hellre än att riskera uttorkning, magbesvär eller diarré som kan komma med att dricka stora mängder äppeljuice och konsumera någon mat, använder äppeljuice som en del av din viktminskning programmet. US Department of Agriculture förespråkar att hälsosam viktminskning innebär att förstå att du behöver äta rätt antal portioner och kalorier från korn, frukt, grönsaker, mejeriprodukter och kött livsmedelsgrupper. Om du skapar en kalori underskott på 250 till 500 kalorier per dag, och bränna 250 kalorier per dag genom motion, kan du förlora mellan 1 till 2 pund. per vecka, medan man äter hälsosam mat och inte bara dricka äppeljuice.