XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att hitta en bostad för en schizofren


Ta hand om din älskade en hemma kanske inte vara i hans intresse. Det viktigaste för en schizofren är att stanna på medicinering. När du och din make arbetar heltid jobb och din älskade en är inte, kan du ha problem med att få honom att ta sin medicin, om han inte känner att han behöver det. Här är hur man hittar hus för en schizofren.

Instruktioner

1 Utvärdera schizofrena: s fungerande nivå och öppenhet för behandling. Att hitta en plats för henne hemma är fortfarande det bästa alternativet, men hon måste ha något att göra under dagen, som en deltidsarbete eller volontärarbete. Hon bör också vara beredd att dra nytta av resurser där för att hjälpa henne.

2 Tryck in organisationer sociala tjänster i ditt område och be om övervakad bostäder. Detta kan vara en delad lägenhet eller hus där fallet chefer besöker med jämna mellanrum och ge stöd.

3 Fråga om fosterfamiljer som har utbildats för att hantera psykiskt sjuka. Detta kan ge din släkting större stabilitet och tillgång till en värld utanför fallchefer och andra sjuka patienter.

4 Leta efter ett pensionat om hon känner sig mer bekväm runt andra människor. Hon kan få sitt eget rum eller dela med någon annan. Det finns personer på plats för att hjälpa i tider av nöd, men de är inte mental hälsa.

5 Undersök grupp hem alternativ i ditt område. Typiskt för dessa enda huset patienter och personal finns dygnet runt. En halvvägs hus är särskilt lämplig för en schizofren som lider av missbruksfrågor samt psykisk sjukdom.

6 Kontrollera i klubbhus arrangemang för en mer permanent situation. Det handlar gruppboende där invånarna tar hand om uppgifter som hushållsarbete och stödja andra patienter. En klubbhuset uppmuntrar också oberoende genom vidareutbildning, arbetsträning och frivilliga aktiviteter i samhället.

7 Vänd dig till bostäder behandlingsanläggningar eller vårdhem endast som en sista utväg. De ger en fullständig personal för yrkesverksamma. Sådana bostäder är lämplig för äldre eller svårt sjuka som behöver ständig övervakning och utbildning för att utföra dagliga aktiviteter.

Tips

  • Din lokala National Alliance på psykisk sjukdom (NAMI) kontor kan känna av lokala schizofrena resurser bostads.