XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ibland, camping badhus är inte alltid mycket ren, eller Camping är så trångt, att det finns en lång väntetid för en duschkabin. Installera ett snitt dusch i husvagnen kan lösa detta och andra bad problems.For syftet med denna artikel, kommer det att antas att din husbil släpvagn har redan den nödvändiga VVS för att stödja en dusch.

Instruktioner

Hur man installerar Sektions Duschar i en husvagn

1 Packa upp enheten (se varningar). Om det var helt eller delvis monterad, kommer det att vara nödvändigt att ta isär den.

2 Applicera diktning (ungefär en fjärdedel tum "pärla") till alla fogar och skarvar i enheten innan du påbörjar installationen.

3 Sätt ihop enheten väggarna genom att försiktigt åter passande bitarna vertikalt. Se till att alla skruvar och borrhål är uppradade ordentligt.

4 Säkra väggarna med muttrar, bultar, skruvar, remsor av trä eller annat fäst hårdvara och bitar. Kontrollera att allt kan och kommer att hållas på plats, men inte åt för hårt bitar.

5 Montera dränerings, enligt tillverkarens instruktioner.

6 Gör märken på baksidan (eller ofullbordad) sida av enheten för att visa var linjer vattenförsörjning och duscharmaturer kommer att gå. Borra 1/4 tums pilothål.

7 På insidan (eller klar) sida av enheten, klippa hål för linjer vattenförsörjning och duscharmaturer. Kontrollera att hålen är rätt storlek. Om nödvändigt, fysiskt mäta diametrarna hos utrustningen, och använd rätt storlek skärbladet eller verktyget.

8 Ställ in enheten på plats, se till att det är nivå, sedan borra 1/8 tums hål ungefär var åtta tum.

9 Säkra enheten i ramen. Se till att inte knäcka glasfiber. (Se VARNINGAR avsnitt)

10 Fäst linjer vattenförsörjning och dusch fixturer, enligt tillverkarens instruktioner.

Tips

  • Om husvagnen kommer att stödja en större duschkabin än en 32-tum med 32-tums by78-tum, med alla medel gå större.
  • Om din husbil sover mer än två personer, men endast två personer reser, kan du överväga att omvandla "extra sovrum" i ett "duschrum". På detta sätt kan du använda det befintliga VVS, men du kommer att ha mer utrymme om du vill installera en större sektionsenhet.
  • Täta skruvhuvuden, runt öppningar, eller någon annanstans du känner kan vara nödvändigt att eliminera läckage och att ge mer säkerhet.
  • Se till att din husbil trailer golvet kommer att stödja ett snitt dusch som inte ursprungligen installerades i enheten. Om det inte, du kan behöva åter stärka golvet.
  • Tänk på att du kan behöva vänta tills du faktiskt nå din destination innan du installerar dusch, och att du kan behöva "bryta ner" sektions dusch när du är redo att lämna. Detta kommer att bero på hur (eller om) husvagnen fälls ner för transport.
  • Hålen som borras för att hålla skruvarna som faktiskt kommer att säkra enheten på plats bör endast borras genom flänsen av enheten. Skruvarna bör inte dras åt med överskott, och inte heller bör skruvhuvudena begravas i enheten, eftersom det kan leda till att glasfiber att knäcka.