XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Terrängfordon spår av Idaho


Den bergiga terrängen i Idaho lockar ATV entusiaster och off-road bilister med sitt överflöd av dolda spår. Enligt Bo på Trails hemsida, en av 10 personer i Idaho har en registrerad ATV. Ryttare kan få ATV spår kartor från både US Forest Service och Idaho Bureau of Land Management för att identifiera spår för alla typer av erfarenheter nivåer, platser och bekvämligheter.

Boise National Forest 465 ATV Trail

Boise National Forest är hem för många vandring, cykling och ATV spår. Den 465 ATV spår är en föga rest spår för åkare som vill gå utanför stigen. Den kraftigt trädbevuxen Leden västerut nära Payette River. Det är mer än 10 miles lång, och ryttare får enstaka glimtar av älg och andra vilda djur. Ryttare bör titta noga för vandrare och cyklister, eftersom de använder också 465 spår.

Boise National Forest 465 ATV Trail

1249 S. Vinnell Way, Suite 200

Boise, ID 83709

208-373-4100

fs.usda.gov

Ås Rivers Trail System

Åsen Rivers Trails systemet är en stor grupp av spår i Boise foten. Leden systemet tillåter vandrare, cyklister och motordrivna sport ryttare att uppleva den naturliga skönheten och djurlivet i området med begränsade mänskliga störningar och korrosion. Ryttare kan använda ATV endast på motoriserade spår. Det finns två terrängfordon spår i Ridge Rivers systemet, vart och ett betraktat mycket svårt att passera. Riders är att undvika spår när de är leriga och rida långsamt som en tjänst till vandrare och cyklister.

Ås Rivers Trail System

1104 Kungliga Blvd.

Boise, ID 83706

208-493-2531

cityofboise.org/ridgetorivers

McCroskey State Park

McCroskey State Park är 5.300 tunnland slingrande stigar och panoramautsikt. Beläget i norra Idaho nära staden Moskva, finns det mer än 32 miles av ATV, vandring och cykelleder i parken. Ryttare måste ta sitt eget vatten; Det finns inget rinnande vatten inne i parken. ATV entusiaster som vill tillbringa mer än en dag på banorna kan övernatta på ett av parkens campingplatser.

McCroskey State Park

1291 Chatcolet Road

Plummer, ID 83.851

208-686-1308

parksandrecreation.idaho.gov