XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hälsofördelar simning för toning och förlora vikt

Om du letar efter en övning som rymmer en hel del punch i en kort tid, kanske du vill hitta en pool nära dig direkt. Simning kan hjälpa dig gå ner i vikt - förutsatt att du inte börja stapla på kaloririka livsmedel för att kompensera för de kalorier du kommer att bränna. Det är också ett utmärkt sätt att tona alla dina muskler, inklusive dina ben, armar, rygg, axlar, bröst och buk.

En stor kalori brännare

Tricket att förlora vikt är att skapa en kalori underskott, och simning är högt på listan över stora kalori brännare. Numret du bränner under en enda session kan lita på din intensitetsnivå, din ålder och din vikt, men det finns vissa medelvärden att tänka på. Om du väger 155 pounds och du simma fjäril eller genomsökningen i 30 minuter, kommer du att bränna cirka 409 kalorier, enligt Harvard Medical School. Om du väger 185 pounds, att antalet hoppar till 488 kalorier för en 30 minuters session. Det är ungefär samma som du skulle bränna om du körde på en måttligt kraftig takt på 6,7 miles per timme - och mer än du skulle brinna under andra notoriskt kraftfulla övningar såsom hoppa rep, gör kampsport eller deltar i en stor genomslagskraft aerobics klass.

En form av styrketräning

När du bränner kalorier och förlora fett, kommer resultatet att bli en smalare kropp som kommer att visas mer tonad, eftersom att förlora att fett innebär att musklerna du redan har kommer att bli mer synliga. Simning rymmer en one-two punch eftersom det inte bara en stor kalori brännare, men också en form av motstånd motion. Vatten erbjuder 12 gånger så mycket motstånd som att flytta dina lemmar genom luften - vilket innebär att de varv som du gör är en form av styrketräning också.

Mer tonings tricks

Om du hålla sig till en stadig rutin att simma under 30 minuter åt gången, tre till fem dagar i veckan, och inte äta för mycket, räknar med att banta och bygga muskler. Men du kan få tonas ännu snabbare genom att få mer strategiskt om din tid i poolen. Variation är nyckeln till att förhindra muskel anpassningar som leder till utöva platåer. Blanda din träning med några veckors mellanrum, eller till och med varje gång du är i poolen. Istället för att göra genomsökningen eller bröstsim hela tiden, införa nya slag såsom sido stroke, ryggsim eller fjäril. Använd en kickboard för att lägga särskild fokus på benen en dag, och sedan använda en dolme under nästa session att fokusera på armarna. Försök också helt enkelt trampar vatten.

Generellt hälsofördelar

Simning - och alla vattenbaserade träning - erbjuder människor med ledvärk ett sätt att komma på ett fördelaktigt träning med mindre smärta. På samma sätt behöver du inte oroa dig för att falla när du är i poolen, något som skulle kunna spåra ur dina ansträngningar att utöva alla tillsammans. Simning förbättrar också din lungkapacitet, vilket kan göra din andning mer effektiv, och på så sätt hjälpa dig att flytta lättare och bränna mer kalorier under dagen. Och som med alla motion, simning regelbundet kan hjälpa höja ditt humör, hjälpa dig att sova bättre och erbjuda lite lugn avkoppling i din upptagen dagar.