XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man upp i vikt i Butt Area


Det kommer att ta en hel del tid och engagemang för att gå upp i vikt i skinkorna, särskilt om du är naturligt smal eller petite. Med tillräckligt beslutsamhet, men du kan få en större butt med en kombination av kost och riktade övningar som är utformade för att koncentrera sig på just din gluteus maximus muskler.

Instruktioner

1 Börja med att ändra din kost. Ät livsmedel rika på kolhydrater som pasta, ris, potatis och bröd. Komplettera din kost med proteinrika livsmedel som fisk, kött, kyckling, bönor och nötter. Kolhydratrika livsmedel kommer att lägga vikt vid din bakom, medan proteinrika livsmedel kommer att bidra till att bygga muskler. Tänk, kommer sannolikt att lägga vikt på annat håll och kroppen.

2 göra övningar anpassade för skinkorna. Utfall och knäböj är de bästa alternativen för att få en rundare, fastare och fylligare butt. Dessa särskilda åtgärder kommer att stärka din glutes och lägga inches till din derriere. Gör ca 10 reps och tre uppsättningar av varje övning två till tre gånger i veckan. För bästa resultat, håll hantlar i händerna som du gör dessa övningar.

För att utföra knäböj, stå med fötterna axelbrett, hålla axlarna bakåt och abs stram, böj knäna tills låren är parallella med golvet, och återgå till stående ställning.

För att utföra utfall, stå med fötterna axelbrett, steg framåt med höger ben, böja på båda knäna med vänster knä några inches ovanför marken, tillbaka till stående position. Upprepa med det vänstra benet.

Med båda övningar, inte tillåter böjning (huk eller lunging) knä att sträcka sig över tårna på samma ben. Om du gör det sätter extra belastning på knä och kan orsaka skador.

3 gå eller springa åtminstone två gånger i veckan. Båda alternativen kommer att arbeta din rumpa muskler och tona upp din kropp totalt. Försök också simning eller dans som alternativ. Om du känner dig ambitiös, ta en balettklass. De traditionella balett flyttar kommer att tona benen och ger dig en fast och välväxt butt.

4 Försök trappklättring eller cykling. Båda är bra övningar för att lägga muskler och massa till butt området. Rida en cykel för åtminstone fem miles per vecka eller ta en spinningpass.

5 Ge inte upp. Fortsätt denna diet och motion plan tills du har uppnått de önskade resultaten. Men kom ihåg att lägga vikt vid skinkorna kommer att ta mycket tid och energi. Det kan ta upp till sex månader för att se dramatiska resultat så inte förlora hoppet om du inte har uppnått ditt mål i en månad eller två.

Tips

  • Innan du börjar någon diet eller motion plan konsultera en läkare eller dietist. Om du inte är bekant med övningarna som nämns ovan, gå till din lokala gym för en omfattande handledning från en tränare. Han / hon kommer att lära dig hur man utför övningarna på rätt sätt för att undvika skador.
  • Var medveten om att gå upp i vikt i baken är utmanande och tidskrävande. Dessa steg kan inte garantera att du kommer att nå ditt mål på grund av genetiska anlag som kan hålla dig från att uppnå önskad look. Dessutom vara medveten om att genetik spelar en viktig roll för att bestämma där du kommer att gå upp i vikt.