XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hem Behandlingar för Acne runt munnen


Akne belägen runt munnen och hakan kan vara resultatet av en Candida bakterier överväxt. Candida bakterier kan överskridande kroppens system, vilket resulterar i acne, hud inflammationer och trötthet. Candida-inducerad akne kan vara behandlingsresistenta och svåra att bota. Ett sätt att motverka Candida akne är att behandla det hemma med bakpulver, en kraftfull Candida-fighting förening.

Bakpulver Toner

Häll 2 koppar varmt till hett vatten i en skål och tillsätt 2 msk. bakpulver till det. Splash bakpulver toner på ansiktet efter tvätt.

Bakpulver Scrub

Blanda 2 msk. bakpulver och tillräckligt med vatten för att skapa en lös pasta. Massera pastan runt ansiktet i ca 30 sekunder efter tvättning. Skölj väl med vatten.

Bakpulver Mask

Blanda 1 tsk. bakpulver med 1 msk. av lera mask. Kombinera väl, och spred sig över hela ansiktet. Låt masken torka och skölj väl med vatten.

Bakpulver Spot Treatment

Blanda 1 tsk. bakpulver med 1 tsk. av Calamine lotion och tillämpa den direkt till akne fläckar med hjälp av en bomullspinne innan sängen. Låt verka över natten och skölj av på morgonen.

Bakpulver Komprimera

Fyll en skål med varmt till varmt vatten och tillsätt 2 msk. bakpulver till det. Blötlägg bomullsrondeller med bakpulver blandningen, och tillämpa dem i ansiktet. Låt kompresser på 3 till 5 minuter.