XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gymnastikföreningar i New York

Gymnastik är ett effektivt sätt för barn och vuxna att få styrka, flexibilitet, energi, koordination, balans och smidighet. Barn kan lära sig disciplin, hur man fokusera sin energi på en specialiserad sätt och lagarbete. Vuxna kan förfina rostiga färdigheter, förbättra sin hälsa och stärka musklerna. Gymnastik är en sund och rolig sport för alla åldrar.

Brooklyn

Brooklyn Gymnastik Center, eller BGC, har en programdirektör, Peter Hristov, som är en världs silvermedaljör. BGC erbjuder klasser för barn i åldern 1 till 17 och en steg för steg läroplan som avancerar gymnaster till nästa nivå. Barn kan börja så tidigt som ett år gammal, och kommer att utvecklas när de blir äldre, att lära sig att arbeta med reglering gymnastik utrustning. Efter 5 år, är barns klasser förlängas och de börjar mer exakt träning. BGC har även en pre-lag som förbereder idrottare för konkurrenskraftiga gymnastik. BGC: s lag gymnaster består av Nivå V till Elite gymnastik lag och delta i lokala, statliga, regionala, nationella och invitational tävlingar. BGC erbjuder även vuxna klasser.

Bronx

Uptown Sports Complex i Bronx har en gratis prov klass för blivande studenter. Deras program följer USA Gymnastik riktlinjer och fokuserar på att bygga friska kroppar och sinnen. Dessutom är Uptown Sports Complex gymnastik Instruktörer är USA gymnastik certifierade. Klasser inkluderar nybörjare gymnastik klass för barn 3-5 år, Intermediate och avancerade klasser för barn i åldrarna 5-13 år och Open Tumbling där tonåringar och unga vuxna kan ha roligt medan öva sina tumlande färdigheter. Uptown Sports Complex erbjuder också privatlektioner för gymnaster.

Lång ö

Lynbrook Recreational Society i Long Island har en gymnastikprogram för barn under vintermånaderna. När barn är klåda att studsa runt utsidan men kan inte på grund av det kalla vädret, kan föräldrarna ta dem till en gymnastik program varje lördag från 09:00 till middagstid från december till april. Lynbrook Fritids Societies Gymnastik Programmet erbjuder utbildade instruktörer, roliga aktiviteter, såsom hinderbanor för att få samordningen, repklättring för ungdomar för att öka styrka och en fullt utrustat gym med konkurrenskraftiga apparat. Programmet kulminerar i en show där eleverna utför sina färdigheter på musik. Gymnaster får också troféer.

Manhattan

92nd Street Y är en del av YMCA familjen och erbjuder gymnastik för barn från 18 månader till 15 år. Alla instruktörer är USA gymnastik säkerhetscertifierade. Klasser inkluderar pojkar och flickor Pre-Team, Tiny Tumblers, Junior Tumlare, Super Tumlare och de har även en gymnastik laget för barn 7-14 år kallas GymStars. 92nd Street Y erbjuder också ett rekreationsområde gymnastik program för gymnaster från mellan till avancerad. Många av 92nd Street Y gymnastik klasser innefatta andra aktiviteter såsom simning och dans för att förbättra en gymnast kropp och styrka. 92nd Street Y erbjuder också en sommar gymnastik Camp för barn 6-14 år.

The Field House at Chelsea Piers är ett enormt komplex som ligger utanför West Side Highway i New York City. De har en toppmodern gymnastik anläggning som erbjuder flera klasser som kombinerar gymnastik med andra sporter. Flip-n-Kick lär barn tre till fem år Fundamentals av gymnastik och fotboll medan deras Flip-n-Twirl klasser lär gymnastik och balett. The Field House at Chelsea Piers erbjuder också CHAMPS Multi-Sport Förskola Program som kombinerar gymnastik med klättring, basket, dans, fotboll och trampolin. De har också dedikerade gymnastik klasser, som omfattar Tiny Tots gym för åldrarna 12 till 24 månader, Tumblin 'Tots för åldrarna 12 till 40 månader, Acro-Kats för 3-åringar, gym Tigers för 4 till 5-åringar och Future Stars avsedda för barn med tidigare gymnastik erfarenhet. Detta är en inbjudan enda klass av Chelsea Piers ledande tränare. Chelsea Piers erbjuder vuxna gymnastik klasser också.

Queens

Lana gymnastik Club har en 10.000 kvadratfot anläggning i Flushing, Queens. Gymmet har en föräldra Lounge som erbjuder utsikt över hela gym samt en butik med gymnastik kläder och grejor, såsom trikåer och handtag. Lana gymnastik Club erbjuder en mamma och mig klass i deras baby gym, en liten Tots klass med utrustning gjord speciellt för förskolebarn, en Kinder gym klass som har ett speciellt utformat program för förskoleåldern och nybörjare och progressiva klasser. Lana gymnastik Club har också sitt eget lag, Little Stars Pre-Team, som är deras största laget för studenter som uppfyller nödvändiga åtaganden.

staten Island

JW Tumblers ligger i Staten Island och vänder sig till barn från 4 månader till 9 års ålder. Deras tillväxt Utvecklings klasser är indelade i två kategorier som omfattar moderbolaget Deltagande för Tiny Tots och oberoende program för de äldre barnen från 3-9 års ålder. Moder Deltagande klasser inkluderar Squeakers, där barnen lär sig att krypa, manipulera objekt och förbättra sin förståelse av tal och känsla av tillit. De Wee Wiggle Giggle klasser enligt moder- Deltagande paraply tillåter barn att njuta av motion spel, leksaker, böcker och en musiker som uppmuntrar barnen att dansa. Oberoende klasser inkluderar Stompers där barnen lär headstands, svängande, balans, koordination, hur man följa anvisningar och lagarbete. Vinnarna deltar i andra sporter som tennis, fotboll och baseball när man lär sig vagnshjul, rundningar, balans, smidighet och muskelkontroll. Både moder- deltagande och oberoende program erbjuder flera andra roliga klasser för barn.

Upstate

Gymnastik Training Center i Rochester, eller GTC har en 22.000 kvadratmeter anläggning i Upstate New York. Anläggningen grundades av Sarah Jane Bernhardt-Clifford, en gymnast vände instruktör och ordförande för New York State tjänstemän för tjejer gymnastik. GTC har en skolåret session som löper från september till juni, samt en session för sommarmånaderna. Statliga, regionala och nationella gymnaster träna på GTC, samt högstadiet och gymnasiet konkurrenter. De erbjuder nivåerna 1-10 Usag Konkurrens gymnastik lag, Special Olympics utbildning, en prime time plantskola program och cheerleading. GTC tjänster åldern 1 till vuxna.