XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Med hjälp av en mynnings kan aktivera en jägare för att lägga till en säsong eller kan helt enkelt göra för en trevlig dag av tävlingsskytte. Muzzleloading kan hjälpa oss att förstå historien om skjutvapen samt, med tanke på att det är inte så enkelt som att ladda en kula i ett gevär.

Vargmynnings är en sätesverkande produkt från Connecticut Valley Arms. Modellen är känt för sin höga kvalitet till ett rimligt pris.

Instruktioner

1 Vid användning av löst pulver, häll pulvret från en kolv till ett pulver åtgärd för att säkerställa den korrekta kvantiteten. Du bör endast använda pulver rankade FFG med Wolf modell. Kanoner kommer att variera, men mängden av korn bör vara mellan 50 och 100. Häll pulvret i nosen. Ett alternativ är att använda pelleterat pulver. i detta fall, helt enkelt placera rätt antal pellets i nosen.

2 Placera projektilen (kulan) i cylindern med hjälp av fingrarna och se till att den är rak och centrerat. Använd kulan starter att driva kulan längre in i pipan och sedan staken som sittplats kulan på avgiften. Se till att inte krossa pulver eller pellets.

3 Alltid noga med att peka pipan i en säker riktning, öppna bakstycket. Placera en # 209 primer i sätesbjudning kontakten. Detta är din tändkälla.

4 Stadigt fäst pipan stängd. Pistolen är fullastad. Sikta på ditt mål och dra tillbaka hammaren. Pistolen är nu redo att avfyras med dragning i avtryckaren.

5 Vänta minst en minut före omladdning vapnet. Detta gör det möjligt alla gnistor brinna ut innan anymore pulvret införes i pipan.

Tips

  • För att säkerställa att din pistol inte är laddad, infoga en primer i bakstycket kontakten och avfyra vapnet i en säker riktning. Detta bör göras två eller tre gånger för att säkerställa att det inte finns något pulver eller kula i barrel.Safer och renare alternativ till svartkrut finns tillgängliga. Pyrodex är en populär choice.Cleaning din pistol efter varje användning kommer att utvidga den effektivitet och kvalitet.
  • Aldrig torr eld din Wolf muzzleloader.Never använda mängd modern rökfritt krut i en mynnings.