XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Översikt

Urinvägsinfektioner börjar som urinvägsinfektioner. Dessa infektioner inträffar när bakterier tar över i urinröret och spred sig till urinblåsan. Om den inte behandlas, kan en urinvägsinfektion finna sin väg till njurarna. Urinvägsinfektioner är tio gånger vanligare hos kvinnor än män, enligt University of Maryland Medical Center, och tyvärr kan inte botas. Det finns dock vissa tecken på att vissa frukter kan bidra till att kompensera symptom och förhindra att dessa infektioner upprepas.

tranbär

Tranbär har varit tippad som super frukt som förhindrar urinblåsan och urinvägsinfektioner. En studie vid University of Stirling för Cancer Care Research Centre i Stirling, Storbritannien visade att dricka osötad tranbärsjuice inte minska mängden UVI en kvinna blir under ett års tid. University of Maryland Medical Center instämmer också med denna studie och anser att detta är så framgångsrik eftersom föreningarna i denna osötad tranbärsjuice hämmar bakterierna från att fästa sig till urinvägarna och urinblåsan väggar.

blåbär

Blåbär, som tranbär, innehålla en förening som kallas proantocyanidiner som avhåller de bakterier som vanligtvis orsakar en infektion i urinblåsan att fästa till cellerna hos blåsvävnad. Enligt en studie utförd vid Rutgers University i New Jersey, äta en stor näve blåbär per dag kan hjälpa de flesta individer att bekämpa urinvägsinfektioner och hindra dem från att hända alls. Blåbär har också kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper så att de kan hjälpa till att lindra en del av obehag en individ kan uppleva samtidigt ha en infektion.

lila druvor

Lila druvor, särskilt de föreningar som finns i deras juice, är mycket liknande den i tranbärsjuice. I själva verket, i undersökningar som utförts av Concord Grape Association, fungerar lila druvsaft ännu bättre än tranbärsjuice för att förhindra urinvägs eller infektioner i urinblåsan, eftersom druvorna har förmågan att minska surheten i urinen och bidra till att återställa blåsan tillbaka till hälsa.